Akciófigyelő: Két játékot tölthetsz le most ingyen az Epic Games oldaláról

Akciófigyelő: Két játékot tölthetsz le most ingyen az Epic Games oldaláról

Két merőben eltérő műfajba tartozó videójátékért nem kell fizetned limitált ideig.

Befutottak az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai, amelyeket egészen hét napon keresztül tölthettek le nulla forintért. A limitált akció keretében átmenetileg nem kell fizetni a Mothergunshipért és a Train World Sim 2-ért. Amíg az egyik egy fegyverépítős lövölde, a másik maga a megtestesült zen. Pont ez a kettősség lehet az, ami miatt érdemes kattintani a két programért, ugyanis eltérő stílust képviselnek, így adhatsz egy esélyt a neked szimpatikusabbnak.

Mothergunship

Végtelen mennyiségű lőszerrel pumpálhatod tele az ellenséget ebben az ízig-vérig FPS-ben. A Terrible Posture Games és Grip Digital fejlesztői mindent egy lapra tettek fel, ugyanis a fegyverépítésre helyezték a hangsúlyt. A játékban te magad pakolhatod össze különböző alkatrészekből azt a halálosztó kütyüt, amellyel átküldheted a túlvilágra a gigantikus főellenségeket és a földönkívüli robotok armadáit. A Föld megvédése még sosem volt ilyen szórakoztató, ezt alátámasztja a tény, hogy Steamen jelenleg a "nagyon pozitív" kategóriát erősíti a program.

Train Sim World 2

Miután kilövöldözted magad a Mothergunshiphen, jöhet egy kis relaxáló vonatozgatás. A Train Sim World 2-ben licencelt járművekkel szelheted át Európát, legyen az a DB ICE 3M és a CSX AC 4400CW. A fantasztikus grafika, a valósághű részletek és a semmihez sem fogható hangulat mindenkiből előcsalja a masinisztát. Egy pörgős nap végén csak ülj be a vezetőfülkébe és élvezd a kerekek megnyugtató kattogását.

Az ingyenes Mothergunship és Train Sim World 2 videójátékokat augusztus 5-én, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Epic Games)

Kövess Minket!