Fortnite: Közösségi alkotásból lett hivatalos skin, így szerezheted meg

Fortnite: Közösségi alkotásból lett hivatalos skin, így szerezheted meg

Egy nagyon különleges, exkluzív Fortnite skint szerezhetsz meg a következő hónapban.

Bemutatta az Epic Games a legújabb Fortnite skint, amely a Fortnite Crew keretében minden előfizető számára augusztus 1-jétől lesz megszerezhető. A limitált ajánlat egészen augusztus 31-éig tart, vagyis ha addig csatlakoztok a Fortnite Crew-hoz, akkor megkapjátok a Summer Skye skint és az 1000 V-Buckot.

Summer Skye, a legújabb Fortnite Crew skin története

A legújabb kinézet ötlete nem az Epic Games fejéből pattant ki, hanem egy nollobandz nevű digitális művészhez köthető. Ő 2020 novemberében posztolta AVA!-t, az Art's Very Alive, azaz a "művészet nagyon is élő" koncepcióját. 

A lány kezében egy Mighty Minty Blade szolgál, mint csákány, a táska a hátán egy pajzs és egy kardhüvely kombinációja. Annyira jóra sikerült ez a terv, hogy az Epic Games közel egy évvel később hivatalos Fortnite skint készített belőle. A kard ott van Summer Skye kezében, a kérdés, hogy a táskaként szolgáló pajzs bekerül-e majd a játékba. Az első képen egyelőre ezt még nem leplezték le a fejlesztők.

Skye nem először tűnik fel a Fortnite-ban, ugyanis a Chapter 2 Season 2-ben a Battle Pass része volt a skinnek egy változata. Az új Summer Skye azonban egy az egyben nollobandz alkotásából készült, így ez tekinthető az első valódi AVA! másolatnak.

Ti előfizettek a Fortnite Crew-ra csak a Summer Skye skin miatt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Fortnite)

Kövess Minket!



Neked megvan a Skye skin még a Battle Passből?