Fortnite: Az Öngyilkos osztag egyik karakterével erősít a játék

Fortnite: Az Öngyilkos osztag egyik karakterével erősít a játék

Tovább bővül a filmes karakterek univerzuma a világ legnépszerűbb battle royale játékában.

Óriási várakozás övezi, hogy a Galaxis őrzőinek rendezője milyen módon tud életet lehelni az Öngyilkos osztag mozifilmbe. James Gunn legújabb munkájára már nem kell sokat várnotok, ugyanis hamarosan ismét feltűnik a vásznakon Harley Quinn, akihez csatlakozik John Cena, mint Peacemaker, Pete Davidson, mint Blackguard és Idris Elba, mint Bloodsport. Utóbbi karakter azonban nemcsak a mozikat hódíthatja meg, hanem a Fortnite-ot is, ugyanis hamarosan bekerül majd a játékba.

Bloodsport, azaz Robert DuBois egy mentálisan megroppant férfi, aki saját magát okolja azért, mert a vietnami háborúban testvére a helyére lépett, majd ott elveszítette a végtagjait. Bloodsport a történtek után mindent megmozgat, hogy bosszút álljon, ami kapóra jön Lex Luthornak. Végül Luthor lesz az, aki eszközként használja őt a Superman elleni harcokban. A hatalmas, teleportálható fegyverarzenál adja Bloodsport szuperképességét, amelynek köszönhetően egyszemélyes hadseregként képes megállni a helyét minden csatában.

A vérfürdőket rendező DuBois egy igazi időzített bomba, bármikor elborulhat az agya, akkor meg nincs élő ember, aki elmenekülhet előle. A Fortnite-ba egyelőre nem tudni még, hogy hány Suicide Squad karakter teszti tiszteletét, benne van a pakliban, hogy Bloodsport csak a kezdete valami még nagyobb durranásnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Aplha Coders)

Kövess Minket!



Te megnézed majd moziban a Suicide Squad James Gunn-féle változatát?