Hirdetés

K&H MN3B VALORANT: Magabiztosan kezdett a THR és a WiLD, a HEET felemásan rajtolt

A forduló rangadója óriási küzdelmet hozott, javarészt pedig jött a papírforma, íme az 1. forduló eredményei.

Hirdetés

2021. július 27-én kedden elkezdődött a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság VALORANT versenyének alapszakasza. Nyolc csapat állt fel a rajtvonalra, hogy megkezdjék a heteken át tartó küzdelmeket és hogy elérjék a rájátszást, illetve a bajnoki címet. Az első forduló hét mérkőzéssel került lebonyolításra (a nyolcadik találkozó jövő héten kerül pótlásra), ezek a végeredmények születtek:

A forduló rangadóját a Team Horizon Reapers nyerte

Rögtön az első mérkőzés parázs párosítással készült a nézőközönségnek, a HEET és a Team Horizon Reapers feszült egymásnak. Az első körökben még a HEET tudott vezetést szerezni, de a folytatásban kiegyenlítette az állást a THR. Sőt, nem csak kiegyenlítette, hanem el is húzott ellenfelétől, többször is parádés játékkal sikerült hatástalanítani a támadó oldalon kezdő HEET-et, a félidőben pedig 8-4-re vezetettek Tigenéék. Térfélcsere után ráadásul tovább nőtt az előny, 10-4-nél többen már azt gondolhatták, hogy ez innen megvan a THR-nek. A HEET azonban máshogy gondolta: zsinórban 4 kört hozva szépítettek 8-10-re, és benne volt a levegőben, hogy az egyenlítés is sikerül. Ez végül azonban elmaradt, tudott váltani a játékán a THR és további három kört behúzva 13-8 arányban nyerték meg a rangadót.

Magabiztos rajt a WiLD MultiGamingtől is

Eltérő stílusú ellenfeleket kapott a sorsolás alapján a WiLD az 1. fordulóban, kedden a Team Plague, szerdán pedig az osztályozó kupán továbbjutó Zero2Hero volt hussaR-ék ellenfele. A Team Plague ellen sikerült a magabiztos rajt, 8-4-es előnyben álltak a félidőben, így pedig még az is belefért, hogy a második félidőt a Team Plague "nyerte meg", a 6-5 viszont azt jelentette, hogy a WiLD bizonyult jobbnak összesítésben 13-10 arányban. A lendületet meg tudták tartani a Zero2Hero ellen is, 10-2 után a térfélcserét követően kis túlzással már csak az volt a kérdés, mekkora körkülönbséggel nyer a WiLD, végül a közte 8-hoz még egyet sikerült hozzátenni, 13-4 lett ez az összecsapás.

Összes eredmény az 1. fordulóból

Július 27. - kedd

HEET vs. Team Horizon Reapers 8-13

Zero2Hero vs. LvL Up Esport 6-13

Team Plague vs. WiLD MultiGaming 10-13

Békéscsabai E-sport Egyesület vs. Honvéd 13-9

Július 28. - szerda

Zero2Hero vs. WiLD MultiGaming 4-13

Békéscsabai E-sport Egyesület vs. HEET 8-13

Team Plague vs. Team Horizon Reapers 7-13

A 2. forduló augusztus 3-án és 4-én kerül megrendezésre összesen 9 mérkőzéssel, az összecsapásokat élőben követhetitek az Esport2TV Twitch-csatornáján!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés