Akciófigyelő: Ingyenes a Witcher fejlesztőinek egy különleges játéka

Akciófigyelő: Ingyenes a Witcher fejlesztőinek egy különleges játéka

Nem kell fizetnetek érte, de csak limitált ideig érhető el az ajánlat.

Az Epic Games Store-on alig hűltek ki az ingyenesen megkaparintható játékok, már itt is van a következő ajánlat. A méltán népszerű GOG.com oldalán majdnem három napon keresztül nulla forintért húzhatjátok be a Wanderulst: Transsiberiant. A 2020-as interaktív regényt a Steamen is behúzhatjátok, ott azonban néhány dollárt elkérnek érte.

Wanderlust: Transsiberian

A Different Tales fejlesztői, akik egykoron még a legendás The Witcheren dolgoztak, már több alkalommal megmutatta, hogy képesek remek történeteket írni egy-egy nagyobb utazás köré. A Wanderlust sorozat Transsiberian epizódjában a 9289 km-es vasútvonalon ismerhetitek meg a helyi kultúrát, gyönyörködhettek a látnivalókban és elmerülhettek az északi tájban. Óriási megoldásokra nem kell számítanotok, egyszerűen csak részesei lehettek egy kalandnak, ami a sínpárokon és amellett zajlik.

Az akció csak limitált ideig tart, ezért érdemes sietni. Vasárnap 15:00-ig van lehetőséged lecsapni a Wanderlust: Transsiberianre, cserében azt kéri a GOG, hogy iratkozz fel a hírlevelükre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Te játszottál valaha a The Witcherrel (az első résszel)?