Közelgő nagy frissítésre baitel a hivatalos CS:GO Twitter?

Közelgő nagy frissítésre baitel a hivatalos CS:GO Twitter?

Ti örülnétek ha a fegyverekhez hasonlóan, gránátokat is adhatnánk társainknak?

A héten bár jött egy friss CS:GO patch, nem hogy nem volt nagy durranás, szinte semmi se volt. Sokakban hagyott keserű szájízt és sokan várják a Valve-tól azt, hogy még most, a profik nyáriszünete alatt villantsanak valami nagyot és kidobjanak valami igazán ütős frissítést.

Hol van például Ancient további átalakítása és finomhangolása? Hol van egy esetleges gazdasági frissítés? Hol van valami változás, ami a pisztolyokra és a pisztolykörökre hat? Nos, utóbbi lehet, hogy már a küszöbön áll. Abban persze ne kételkedjünk, hogy a hivatalos CS:GO Twitter a világ egyik legnagyobb trollja és baitere, folyamatosan szeretik valamivel húzni és piszkálni a közösséget. 
Most éppen a társainknak átdobható gránátokkal húzták el előttünk a mézesmadzagot. Sokan a fenti sztori alapján is már azt vizionálták, hogy jön a frissítés, később pedig a CS:GO profil is válaszolt a téma kapcsán, ami csak méginkább olaj volt a tűzre. Persze konkrétumot nem mondtak, csak annyit, hogy mindenképpen érdekes belegondolni egy ilyen játékelembe.

A pisztolyköröket például alaposan felforgatná, az biztos. Gondoljuk el milyen lenne az a pisztolykör, amiben egy társunkat felruházhatnánk az összes szükségges gránáttal, de az összes többi körben is hasznos funkció lehetne. Jó néhány régi kör és taktika megváltoznhatna, felfrissülhetne. Új metát teremthetne a patch, amire sokak szerint szükség is van. Az már más kérdés persze, hogy vajon meg is valósul-e a frissítés? Nem nagyon tehetünk mást, ki kell várnunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti örülnétek ha a fegyverekhez hasonlóan, gránátokat is adhatnánk társainknak?

  • 81 %
  • 19 %