Ne maradj le az utolsó selejtezőkről, ahol még Masters Pontokat lehet gyűjteni!

Ne maradj le az utolsó selejtezőkről, ahol még Masters Pontokat lehet gyűjteni!

Kialakulni látszik az első bejutó hatos, de az utolsó hónapban még simán történhet változás mindkét konzolon.

Pörögnek a hónapok és a nyáron sem állt le a HUNESZ FIFA Masters sorozat. Ennek eredményeként elérkezett az idő, hogy az utolsó nyílt selejtezőket rendezik meg, melyeken keresztül a játékosoknak utoljára lesz lehetőségük beverekedni magukat a pontszerzés érdekében a zárt kvalifikációkba.

Júniusban ismét nagy volt a versengés mindkét platformon, végül azonban két játékosnak sikerült diadalmaskodnia.

A júliusi utolsó, még Masters Pontokért zajló selejtezőkre itt tudtok nevezni!

Xbox

Boresznek sikerült megnyernie az offline körülmények között megtartott Magyar E-sport Fesztivált, és most újra a legjobbnak bizonyult. Bár nem ment könnyen a dolog, miután a felsőági döntőben kikapott Brandti-tól, viszont utána visszaverekedte magát a fináléba és vissza tudott vágni neki. A harmadik helyen TrueGunner végzett.

PS4

A 2021-es szezonban először a DVSC e-sportolója, tooFrez diadalmaskodott, és nem is akármilyen játékkal. Gyakorlatilag gond nélkül masírozott végig az ágrajzon, és közben elintézte KJoci11-et, Chris_Maj-t, valamint Peti_01hero-t is.Meglepetésre az alsó-ági döntőben Petinek sikerült egy parádés győzelmet aratnia a konzol egyik nagy favoritja felett, nagyobb gólkülönbséggel intézte el ugyanis Chris_Maj-t, aki ebben az idényben már egyszer (MEF-en) megszerezte az első helyet.

A pontosztoszkodás után az alábbiak szerint áll a ranglista:

Xbox

PS4

Ez még nem minden, ugyanis júliusban még rendeznek nyílt selejtezőket mindkét konzolon, és innen még 8-8 játékosnak lesz lehetősége Masters pontokat szerezni. Ez pedig azt jelenti, hogy fentebb látott ranglisták még jócskán borulhatnak, így nem szabad habozni, és érdemes már most jelentkezni a kvalifikációkra:

A júliusi selejtezőkre itt tudtok nevezni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!