Két mérkőzésen is pontosztozkodás történt a K&H MN3B VALORANT 3. fordulójában

Két mérkőzésen is pontosztozkodás történt a K&H MN3B VALORANT 3. fordulójában

Nem maradt alul egyik veretlen csapat sem a héten, a nyeretlenek csatáján viszont hirdethettünk győztest.

2021. augusztus 10-én és 11-én a 3. forduló került megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság VALORANT alapszakaszában. A forduló már előzetesen is bőven tartogatott izgalmakat, már csak a múlt hét után is, ahol alaposan megizzasztották egymást a csapatok, illetve a játéknapok előtt egyaránt veretlen Team Horizon Reapers és WiLD MultiGaming egymás ellen is pályára lépett ezen két nap során.

A veretlenek csatáján nem találtunk legyőzőt

Óriási várakozás előzte meg a THR és a WiLD összecsapását, amelyen ugyan egy hajszállal esélyesebbnek tűnt a Team Horizon Reapers, egy pillanatra sem szabadott alábecsülniük a WiLD-ot. A mérkőzés ennek ellenére a THR elképzelései szerint kezdődött, az első 5 kört kivétel nélkül ők nyerték meg, előnyükből pedig csak egyet vesztettek el a második félidőre. Sőt, ott még 10-4 arányban is vezettek, a WiLD viszont elképesztőt tudott javítani immáron védekező oldalon a saját játékán. Ennek ellenére mégis előbb jutott meccsponthoz a THR, mint hogy ők ki tudtak volna egyenlíteni. 10-12-es állásnál azonban előbb a szépítés jött össze hussaR-éknak, 11-12-nél pedig 1v1-ben kellett, hogy eldőljön a végeredmény, ahol végül Kwixy bizonyult jobbnak Truve-val szemben, így mindkét csapat megőrizte veretlenségét a tabella élén, 12-12 lett a végeredmény.

Első győzelmét aratta a Team Plague

Nem alakult túlságosan jól a szezonkezdet a Team Plague számára, az első három mérkőzésüket a WiLD, a THR és a Honvéd ellen egyaránt elvesztették, a HEET ellen pedig ugyan sokáig vezettek, de ott végül döntetlenre zártak. A Békéscsabai E-sport Egyesület ellen sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok a nyert körök arányát tekintve, a félidőben 7-5-re még a BEE vezetett, innen viszont zsinórban 5 kört nyerve fordított 10-7-re a Team Plague. 11-8-nál ráadásul a meccspontért támadhattak, ami végül ugyan 12-10-nél sikerült nekik, de a BEE döntetlenre tudta menteni a meccset.

Másik mérkőzésükön a Zero2Hero ellen viszont már jóval magabiztosabban játékot láthattunk tőlük, 6-1-re is vezetett a csapat. Ebből az állásban ugyan riválisuk fel tudott zárkózni 7-5-re, és 9-8-nál már csak egy környi különbség volt a csapatok között, ezután viszont csak a Team Plague tudott nyerni, így 13-8 arányban megszerezte első győzelmét a csapat, ezzel ráadásul a LvL Up Esportot is megelőzték a tabellán. A Zero2Hero immáron egyedüli nyeretlen csapatként nyolcadik.

Összes eredmény a 3. fordulóból

Augusztus 10. - kedd

Z2H vs. Honvéd 6-13

Team Plague vs. Békéscsabai E-sport Egyesület 12-12

WiLD MultiGaming vs. Team Horizon Reapers 12-12

Augusztus 11. - szerda

WiLD MultiGaming vs. LvL Up Esport 13-3

Team Horizon Reapers vs. Honvéd 13-5

Z2H vs. Team Plague 8-13

HEET vs. WiLD MultiGaming 0-13

Augusztus 17-én és 18-án a 4. fordulóval folytatódik az alapszakasz, az összecsapásokat élőben az Esport2TV Twitch-csatornáján követhetitek figyelemmel!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!