Akciófigyelő: Hangolódj a QuakeConra a Steam hatalmas kedvezményeivel

Akciófigyelő: Hangolódj a QuakeConra a Steam hatalmas kedvezményeivel

A jeles eseményhez kapcsolódóan elindult Steamen a legújabb vásár.

Augusztus 19-21-én rendezik meg a 2021-es QuakeCont, azonban a rajongók számára van egy rossz hír. A járványügyi helyzet miatt ismét arra kényszerültek a szervezők, hogy az egész eseményt a virtuális térbe emeljék át, ahogy azt 2020-ban is tették. Az izgalmas programok mellett ismét megrendezik a Quake World Championshipet, amin Raisynek, a Myztro Gaming magyar játékosának lehet majd szorítani. A 26 éves e-sportoló legnagyobb riválisával csak a döntőben találkozhat a sorsolásnak köszönhetően, remélhetőleg sikerül revansot vennie raphán, aki tavaly legyőzte őt a világbajnokság fináléjában.

A QuakeConhoz kapcsolódóan elrajtolt Steamen a QuakeCon Sale, amely keretében a Bethesda legjobb alkotásaira csaphattok le hatalmas kedvezményben. Az alábbiakban olyan ajánlatokat találtok, amelyekre mindenképp érdemes ránézni a következő napokban.

Ezeken kívül a Dishonored franchise-t érdemes még megemlíteni, de vásárolhattok DLC-ket a The Elder Scrolls Online-hoz, valamint beszerezhetitek a Skyrim, DOOM és Fallout 4 VR változatait. A Rage 2 bár csábító lehet, Epic Gamesen ingyen lehetett "megvásárolni", ezért csak akkor adjatok ki érte 11,99€-t, ha lemaradtatok a 2021 februári ajánlatról.

Ha nem ragaszkodtok a Steamhez, akkor irány a GOG oldala, ahol szintén QuakeCon akciózásokba ütközhettek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Steam)

Kövess Minket!



Te nézted tavaly Raisy világbajnoki döntőjét?