Műteni kellett k0nfig kezét, biztosan lemarad a Pro League-ről

Műteni kellett k0nfig kezét, biztosan lemarad a Pro League-ről

Akár másfél hónapig is eltarthat k0nfig felépülése egy szerencsétlen csuklósérülés után.

Tegnap részletesen is beszámolt állapotáról k0nfig, akiről már tudni lehetett, hogy valamilyen csuklósérülés miatt lemaradhat az ESL Pro League 14. szezonjáról. A dán játékos jobb csuklóját a ma reggel műtötték meg, miután az egy balesetben eltört és kimozdult a helyéről. A műtét után 4-6 héten át gipszet kell viselnie, ezért ezidő alatt biztosan nem fog tudni játszani, de a teljeskörű felépülése akár még ennél is tovább tarthat.

Az is kiderült, hogy milyen balesetet szenvedett el k0nfig. Az EPL-re készülve a Complexity játékosai Szerbiába utaztak, hogy onnan játszanak, és a reptéren a telefonjával a kezében megcsúszott a vizes folyosón, elesett, és beütötte a kezét a korlátba. Ettől függetlenül felült a repülőre, elutazott Szerbiába, majd amikor ott elment a kezével orvoshoz, nem vették észre, hogy összetört a csuklója, ezért ugyanúgy folytatta a praccolást a csapattal - állítása szerint egész jól is ment neki. Egyébként majdnem megműtötték a kezét tegnap egy gyors beavatkozással - végül ezt egy szakértő végezte el ma reggel -, de eléggé megviselte, hogy úgy akarták megműteni, hogy először az orvosnak nem tűnt fel a valódi probléma sem.

k0nfig helyét NaToSaphiX veszi át a következő hetekben, aki a csapat hivatalos beugrója az ESL Pro League során. A Complexity szombaton kezdi meg a menetelését a B-csoportban, és egészen k0nfig sérüléséig nagy várakozás övezte őket, ugyanis most debütál es3tag, aki RUSH helyére érkezett, illetve az új edző, peacemaker is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!