Hirdetés

Ma megkezdi szereplését Cujo a PES Euróba-bajnokságon!

Augusztus 21-én szombaton pedig a csoportellenfeleit is kisorsolták.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'Vi vs. Heroic

Hirdetés

Miután a IeSF 2021-es világbajnokság keretein belül hazánkban is megtartották a Pro Evolution Soccer futball szimulátor játékban a selejtezőket, kiderült, hogy a győztes nem csak Izraelben lehet ott a legjobbak között, de lehetőséget kap az Ukrajnában ezen a hétvégén megtartandó Európa-bajnokságon is ott lehet. A magyar kvalifikációkat Keresztes "Cujo" Hunor nyerte meg, miután a fináléban végül 3:2-re (BO5-ben értendő) győzedelmeskedett.

A szombati napon a sorsolást követően kiderült, hogy két ellenfele lesz a csoportmérkőzések során a magyar válogatott játékosnak. Cujonak Azerbajdzsán és Portugália legjobbjaival kell majd megküzdenie, méghozzá 2 mérkőzés során, amit gyakorlatilag úgy kell felfogni, hogy két BO1-es összecsapást rendeznek a felek között.

Az ellenfelei tehát Yiou13 lesz Portugáliából és Senki Azerbajdzsánból. Portugáliával már találkoztunk a tavalyi versenyen, akkor sajnos egy másik játékosuk 2:0-ával letudta Magyarországot, de akkor minket is más személyek képviseltek. Az biztos, hogy az ukrán Krivoy Rog városában megrendezett eseményen egészen más hangulatú találkozókat játszanak majd a résztvevők. Természetesen a B csoport összes mérkőzését megnézhetitek élőben, így Cujo szerepléséről biztosan nem maradtok le, ha követitek az adást az esport3tv Twitch vagy a Magyar E-sport Szövetség Facebook oldalán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés