Twitch: Itt van a top 10 legtöbb követővel rendelkező streamer

Twitch: Itt van a top 10 legtöbb követővel rendelkező streamer

Egészen elképesztő mérető követőbázissal rendelkeznek a Twitch szupersztárjai.

Hiába jelentek meg a világhálón a Twitch konkurenciájaként kikiáltott egyéb streaming oldalak, nem tudták letaszítani a trónról az "ősüket". Még mindig a streamelésről a legtöbb embernek a Twitch jut az eszébe, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a YouTube Gaming és a Facebook óriási összegeket mozgat meg, hogy átcsábítsa a legnagyobb tartalomgyártókat és versenysorozatokat. Az alábbiakban kizárólag azokról a streamerekről olvashattok, akik jelenleg a 10 legnagyobb követőbázissal rendelkeznek Twitchen.

10. Myth - 7,3 millió követő

A TSM tartalomgyártója meglovagolta a Fortnite hullámokat, így sikerült egy óriási csatornát felépítenie a világ legnépszerűbb streaming platformján. Bár már az Epic Games battle royale játékának hype-ja alábbhagyott, Myth oldalának növekedése töretlen. A variety műfajba nyugodtan elkalandozhatnak a közvetítések, akkor is hálás a közönség.

9. ibai - 7,6 millió követő

A G2 Esports tartalomgyártója spanyol nyelven szórakoztatja nézőit, akik nemcsak Twitchen, de a közösségi médiában is hatalmas tömegekben követik kedvencüket. Egykor a League of Legends jelentette a csatornájának fő profilját, de manapság Ibai Llanos a futballban találta meg örömét. Az augusztus 29-i Reims vs PSG mérkőzést közel 500 000 ember nézte egyidejűleg nála, Lionel Messi becserélése szó szerint felrobbantotta a chatet.

8. TheGrefg - 7,9 millió követő

A YouTube szupersztár (17+ millió követővel rendelkezik ezen a platformon) ibaihoz hasonlóan spanyol nyelven kommentálja a képernyő előtt ülőknek a történéseket. Főleg a Minecraft és Fortnite tolta meg a srác szekerét, azonban az elmúlt időszakban előkerült nála a Fall Guys és az Among Us, így jól le tudta követni az éppen aktuális trendeket.

7. Pokimane - 8,2 millió követő

Egyedüli hölgyként sikerült beverekednie magát a top 10-be a variety streamernek. Pokimane egy megkerülhetetlen jelenség Twitchen, akinek mindig, mindenről van véleménye, amit természetesen megoszt a nézőivel. Eredetileg League of Legends streameléssel kezdte karrierjét, majd jött a Fortnite, onnan meg gyakorlatilag bármi, amihez kedve van.

6. xQc - 9,1 millió követő

A követőszám nem arányos a nézettséggel, erre tökéletes példa Félix Lengyel, az egykori Overwatch profi. Elképesztően sokan nézik az adásait, amelyekben a "Just Chatting" váltakozik a népszerű játékokkal, mostanában főleg a GTA RP-vel. 2020-ban abszolút ő volt a Twitch királya, mindenkit maga mögé utasított a "megtekintett órák száma" kategóriában.

A top 5 legtöbb követővel rendelkező Twitch streamerért kattintsatok a következő oldalra!

5. Shroud - 9,5 millió követő

Az elképesztő aimmal rendelkező FPS játékos régebben profi e-sportolóként halmozta a sikereket, majd váltott full-time streamer karrierre. Gyakorlatilag nincs olyan lövöldözős játék, amit ha elkezd, abban ne érné el a legmagasabb szinteket. Volt egy kisebb kiruccanása Mixerre Ninjával együtt, de visszatért Twitchre, ahol hamarosan a 10 millió követősök táborához csatlakozhat.

4. Rubius - 9,7 millió követő

Szintén egy hatalmas követőbázissal rendelkező youtube-er (40 millió feliratkozója van a YT csatornáján), aki nem angol nyelven ér el óriási sikereket. Egy igazi variety streamerről van szó, aki a "Just Chatting" mellett a Minecraftot, valamint az egyéb kooperatív, közösségi játékokat részesíti előnyben.

3. Auronplay - 9,8 millió követő

2020-ban robbantott egy hatalmasat a GTA és Among Us streamer, aki odaért a dobogó legalsó fokára ezen a listán. Közel egy évvel ezelőtt a semmiből érkezett a csatornájára egy ban, de alig 20 perccel később már le is szedték róla. Ahogy TheGrefg és Rubius, úgy AuronPlay sem veti meg a YouTube videók gyártását, majdnem 30 millió feliratkozó várja az újabb és újabb tartalmait ezen a platformon.

2. Tfue - 10,6 millió követő

Ő a második, akinek sikerült átlépnie a bűvös 10 milliós határt, köszönhetően főleg egy játéknak. A Fortnite 2018-ban abszolút uralta a Twitchet, amelyből kivette részét a FaZe Clan egykori arca is. A tartalomgyártónak nem jött rosszul, hogy Ninja átment Mixerre, ugyanis ebben az átmeneti időszakban ő volt a #1 Fortnite közvetítő. 

1. Ninja - 16,9 millió követő

Nincs meglepetés az élen, Tyler "Ninja" Blevins óriási előnnyel vezeti a listát a valaha volt legnépszerűbb Fortnite streamer. Egykoron még HALO profiként próbált magának nevet szerezni, de az áttörést mindenképp az Epic játéka hozta el neki. Mixeres kitérője nem tartott sokáig, viszonylag hamar visszatért a Twitchre, hogy újra hódító hadjáratba kezdjen ezen a platformon.

Ti hány streamert követtek a fenti listáról?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Twitch)

Kövess Minket!



Te feliratkoztál (sub) már valaha Twitch streamerre?