Hirdetés

Így fest Blazsán Patrik interaktív bemutató köre a Nations Cup 8. fordulójában

Egy nagyszerű körrel mutatja meg a magyar versenyző, hogyan lehet összehozni a leggyorsabb időt a Red Bull Ringet GTS-ben.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EsportGuru Podcast

Az EsportGuru podcastek 55. része

Hirdetés

Már megszokottá vált, hogy a Gran Turismo a világbajnoki fordulók apropójából a Top-Split versenyzőket kéri fel egy-egy kör interaktív bemutatására. Ezen a héten Blazsán Patrik körét élvezhetjük a Red Bull ringen GR.2-es kategóriájú Nissan Motul GTR volánja mögött. Patrikról egyébként nem árt tudni, hogy félelmetesen vezet, többek között 2020 után 2021-ben is ő nyerte meg a K&H MNEB Sim Liga GTS bajnokság kiírását. 

Patrik a tegnap folyamán teljesített Top-Split Nations Cup futamon a harmadik helyen végzett, ezzel tovább erősítette a hatodik helyét az EMEA bajnoki tabellán, ami jelenleg bejutást jelent a december 5-én megrendezésre kerülő világbajnoki döntőre. Ez azt is jelenti, hogy a magyar e-pilóta előtt többen is behozható közelségben vanna, a cseh, spanyol és olasz ellenfele is 35 ponton belül tanyázik, így őket még akár meg is foghatja Patrik, ha ehhez hasonló jó teljesítményre képes a következő futamokon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés