Ingyen igazolta le a Complexity coldzerát!

Ingyen igazolta le a Complexity coldzerát!

A Majorre sem térhet vissza k0nfig a kezdőbe, ezért stabilabb felállást akar a Complexity.

Coldzera csatlakozott a Complexityhez, egyelőre mint beugró - jelentette be a szervezet tegnap. Az átigazolás lehetőségéről először a Dexerto riportja alapján számoltunk be szerdán, és a Complexity EPL-es menetelésének végeztével vált hivatalossá a lépés. A brazil játékos korábban a FaZe-nél szerepelt, tavasszal került a kispadra, most pedig szerződése lejárt, így ingyen csatlakozhatott a coL-hoz.

Coldzera leigazolására azért volt szükség, mert k0nfig a csuklósérülése miatt hetekre kiesett a csapatból. Viszont a következő egy hónapban fontos versenyek vannak a Complexity menetrendjében - BLAST Premier Fall, IEM Fall RMR, PGL Stockholm Major -, és sajnos k0nfig teljes felépülésének időpontját nem lehet megtippelni. A szervezet tehát úgy döntött, hogy inkább nem szeretne kockáztatni a sztárjátékosának egészségével, valamint szeretne némi stabilitást adni a felállás többi tagjának is, ezért ezeken a tornákon várhatóan coldzera játszik majd. Azt egyelőre nem tudni, hogy coldzerának lehet-e helye a Complexityben a Major után is.

Az ESL Pro League 14. szezonjában NaToSaphiX helyettesítette honfitársát, és be is jutottak a rájátszásba a harmadik helyen, de a kieséses szakaszban a rendkívül jó formát mutató Vitality állta útjukat. A dán játékos teljesítménye felemás volt, de a közösség talán megengedhető lehet ezzel szemben, hiszen nem igen játszik ő ezen a szinten, valamint az utolsó pillanatban került be a kezdőbe, így felkészülési ideje sem volt sok. Azonban a Complexity ambíciói nagyok, így érthető, hogy egy ingyen elérhető coldzera jobb ajánlatnak tűnik mint NaToSaphiX, pláne, ha az elmúlt két év legfontosabb tornája, a Stockholm Major is a küszöbön van már.

A Complexity felállása a BLAST Premier Fall csoportkörétől várhatóan a Majorig a következő lesz:

  • Benjamin "blameF" Bremer
  • Valentin "poizon" Vasilev
  • Justin "jks" Savage
  • Patrick "es3tag" Hansen
  • Marcelo "coldzera" David
  • Luis "peacemaker" Tadeu (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!