Fortnite Operation Sky Fire: vasárnap este jön, ezt tudjuk róla eddig

Fortnite Operation Sky Fire: vasárnap este jön, ezt tudjuk róla eddig

Hamarosan vége a szezonnak és jön a záró esemény.

Miután a Fortnite előző szezonja kis méretű hpye mellett ért véget, az Epic Games megerősítette, hogy az élő finálé eventjei visszatérnek a 7. évad végére, ahol a játékosok világszerte egyesítik erőiket, hogy tanúi legyenek a játék újabb eseményeinek.

Az Operation Sky Fire néven ismert esemény áthidalja a 7. és a közelgő 8. évad közötti szakadékot, aminek keretén belül Doctor Slone végre megvalósítja azt a tervét, hogy egy robbantással legyőzi az idegen betolakodókat. Ennek felvezetésében mi is közreműködtünk, ugyanis információszerzésben, illetve csapdák elhelyezésében is segítettünk neki - a cél ugyebár az égen lebegő tárgyak eltüntetése, hogy ne rabolják el a játékosokat a földönkívüliek a jövőben.

Coral Castle és Slurpy Swamp megsemmisítése után az idegenek elrabolják Corny Complexet, amely az Imagined Order földalatti bázisának ad otthont. Slone természetesen nem boldog, és erre reagál a fentebb említett úton. A Sky Fire hadművelet teaserei alapján Slone bombákat helyezett el Corny Complex elrabolt részein, amelyek felhasználhatók az anyahajó megsemmisítésére.

Az event vasárnap este magyar idő szerint 10 órakor kezdődik, érdemes tehát élőben is becsatlakozni és átélni az izgalmakat!

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!