Akadémiajátékos lesz flamieből, lejárt a Na'Vi-s szerződése

Akadémiajátékos lesz flamieből, lejárt a Na'Vi-s szerződése

Hat év szolgálat után vált szabadon igazolhatóvá a Na'Vi játékosa, de egyelőre még nem áll tovább teljesen az orosz játékos.

Lejárt flamie szerződése a Na'Vival, ezért a jövőben szabadon igazolhat bárhová a 24 éves orosz játékos - jelentette be a szervezet tegnap este. Ebben az átmeneti időszakban azért nem fog teljesen eltűnni az év jelentős részét a kispadon töltő játékos, ugyanis a WePlay Academy League következő szezonjában beugrik majd a NAVI Juniorba még.

Egor "flamie" Vasilyev 2015 márciusában csatlakozott a legendás CIS-régióban működő szervezethez. Az akkor 17 éves, feltörekvő rifler számtalan szép eredményt ért el az évek alatt, 14 nagyobb versenyt nyert, szerzett két MVP-medált, valamint kétszer is bekerült a HLTV legjobb húsz játékosa közé (14. volt 2015-ben, és 12. 2016-ban).

A korábbi szép eredmények ellenére flamie látványosan visszaesett az egyéni játékában, az elmúlt években egyértelműen a leggyengébb láncszeme volt a Na'Vi-nak. Már az átigazolásokban eléggé konzervatív szervezet sem nézhette jó szemmel azt, hogy az a játékos, akinek elvileg az lett volna a dolga, hogy s1mplet és electronicot kövesse fragerős, megbízható játékkal, az egyre többször tűnik el a szerverről, a hatása elenyésző a játék kimenetelére.

A CIS-régióban hihetetlen mennyiségű új tehetség került elő mostanában, és B1T, valamint Perfecto felfedéze után vajmi kevés értelme volt flamiet játszatni. Pláne akkor, amikor a Valve ellehetetleníti a hatemberes felállásokat, és az RMR-okon is arra kényszeríti a csapatokat, hogy döntsenek a Majorre szánt játékosaikról fél évvel a Major előtt.

Viszont flamienek még nagy haszna lehet a NAVI Juniorban, akik egy felemás első szezon után most komoly tapasztalatot szerezhetnek egy veterán játékos mellett a WePlay Academy League következő etapjára készülve. Flamie az egyik legidősebb játékos lesz a maga 24 évével a mezőnyben, és azért nehéz lenne "feltörekvő" játékosként eladni valakit, aki hat évet töltött a világ egyik legjobb csapatában profiként, de a szervezet nem titkolja, hogy a cél flamie értékének és önbizalmának növelése egy alacsonyabb szintű bajnokságon.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor várható a WePlay Academy League második szezonja, és az sem, hogy kinek a helyét, és mikor veszi át az Aunkere-fear-m0NESY-headtr1ck-Synyx ötösből. A NAVI Junior jelenleg a Gjirafa50 Masters League Season 2-ben játszik, és egyelőre továbbjutó helyen van az augusztus 28-tól szeptember 28-ig tartó eseményen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!