Két remek játékot szerezhetünk meg ingyen Steamen!

Mindkét játékot jövőhét csütörtökig szerezhetjük meg költekezés nélkül.

Tegnap délután megjöttek a legújabb ajándékok az Epic Games Store jóvoltából, később pedig újabb ingyenes játékok bukkantak fel, azok már Steamen. A THQ Nordic most ünnepli 10. születésnapját, ennek örömére pedig teljes kínálatuk akciós Steamen, sőt, két játékukat most ajándékba adják.

27 éve jelent meg az első Jagged Alliance játék, ami akkoriban rendkívül modernnek hatott és persze azonnal igazi klasszikussá vált. A körökre osztott stratégiai játék a mai napig izgalmas tud lenni, feltéve ha elfogadjuk az 1994-hez hű vizuális megjelenést és játékmechanikákat. De még ha nem is játszunk vele hosszú órákat, akkor is illik megszerezni a gyűjteménybe és minimum egy rövid ideig kipróbálni, főleg ha ehhez egy forintot sem kell költenünk.

Itt találod az ingyenes Jagged Alliance 1: Gold Editiont

Az akcióban résztvevő másik játék sem mai darab már, de a Titan Quest így is egy jóval modernebb játék, sőt! Most a 2016-os Anniversary Editiont szerezhetjük meg ingyen, ami tengernyi újítást adott hozzá az eredeti játékhoz. Jobb és stabilabb teljesítmény, szebb grafika, okosabb AI, új multiplayerfunkciók, új kiegészítő és még hosszasan lehetne sorolni. Egy igazán remek akció-RPG a Titan Quest, amit kár lenne kihagyni.

Itt találod az ingyenes Titan Quest Anniversary Editiont

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!