Hirdetés

Egyes források szerint, hamarosan újra cserélhet az Astralis

Te kinek a helyére igazolnád le k0nfigot?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'Vi vs. Heroic

Hirdetés

A négyszeres Major győztes Astralis még játékban van a BLAST Premier Fall "A" csoportjában, de esélyes, hogy ahogyan az ESL Pro League 14. szezonjában, úgy itt sem jutnak majd tovább a csoportból. Nincsenek könnyű helyzetben, játékosaik jövője a levegőben lóg, miközben a dán felállástól nem szeretnének elszakadni.

Szabad dán játékosból nincs túl sok, az Astralis utánpótlás csapata pedig egyelőre nem áll azon a szinten, hogy onnan felhozhatnának többeket is a nagyok közé. Most azonban, úgy tűnik, hogy rájuk mosolyog a szerencse is. Egyes források szerint, az Astralis k0nfig felé kacsintgat és hamarosan le is igazolják őt.

A dán játékos bár még a Complexityhez tartozik, egy kézműtét miatt a BLAST Premier Fall csoportkörét kénytelen kihagyni. Helyére coldzerát szerezte meg a csapat, aki úgy tűnik, hogy nem csak egy verseny erejéig ugrik majd be a többiek közé.

K0nfig szerződése 2022. januárjának első napján jár majd le, míg dupreeh, magisk és Xyp9x Astralisos szerződése 2021. december 31-én. Adná magát a csere, és a források szerint meg is valósulhat k0nfig átigazolása, csak épp azt nem tudjuk, hogy ki helyére érkezik majd?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te kinek a helyére igazolnád le k0nfigot?

  • 13 %
  • 25 %
  • 63 %
Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés