Egyes források szerint, hamarosan újra cserélhet az Astralis

Egyes források szerint, hamarosan újra cserélhet az Astralis

Te kinek a helyére igazolnád le k0nfigot?

A négyszeres Major győztes Astralis még játékban van a BLAST Premier Fall "A" csoportjában, de esélyes, hogy ahogyan az ESL Pro League 14. szezonjában, úgy itt sem jutnak majd tovább a csoportból. Nincsenek könnyű helyzetben, játékosaik jövője a levegőben lóg, miközben a dán felállástól nem szeretnének elszakadni.

Szabad dán játékosból nincs túl sok, az Astralis utánpótlás csapata pedig egyelőre nem áll azon a szinten, hogy onnan felhozhatnának többeket is a nagyok közé. Most azonban, úgy tűnik, hogy rájuk mosolyog a szerencse is. Egyes források szerint, az Astralis k0nfig felé kacsintgat és hamarosan le is igazolják őt.

A dán játékos bár még a Complexityhez tartozik, egy kézműtét miatt a BLAST Premier Fall csoportkörét kénytelen kihagyni. Helyére coldzerát szerezte meg a csapat, aki úgy tűnik, hogy nem csak egy verseny erejéig ugrik majd be a többiek közé.

K0nfig szerződése 2022. januárjának első napján jár majd le, míg dupreeh, magisk és Xyp9x Astralisos szerződése 2021. december 31-én. Adná magát a csere, és a források szerint meg is valósulhat k0nfig átigazolása, csak épp azt nem tudjuk, hogy ki helyére érkezik majd?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kinek a helyére igazolnád le k0nfigot?

  • 22 %
  • 22 %
  • 56 %