Neves és drága játékok járnak ajándékba az AMD legjobb videokártyája mellé

Neves és drága játékok járnak ajándékba az AMD legjobb videokártyája mellé

Elég mélyen a zsebünkbe kell viszony nyúlni, ha ajándékba szeretnénk magunknak ezeket a játékokat.

Bejelentette legújabb gaming csomagját az AMD. Jelenleg ugyan egy másik akciójuk épp aktuális, amelynek keretein belül ingyenesen tiéd lehet a Far Cry 6 és a Resident Evil Village, ha egyszerre vásárolsz Ryzen processzort és Radeon RX 6000 videokártyát, az újabb akciójuk azonban ennél "vonzóbb" is lehet.

Az AMD ugyanis tervezi, hogy ugyanúgy ajándékba adja ezen játékokat, ha egy bizonyos terméket vásárolsz meg tőlük. Ez pedig nem más, mint a gyártó jelenleg legjobb videokártyája, az RX 6900 XT, amelyet a tavalyi év végén dobtak piacra. Nem lesz tehát szükség sem Ryzen processzorra a vásárlás során ahhoz, hogy megszerezhessük a játékokat, viszont másmilyen 6000 szériájú kártyával sem érvényes a kedvezmény.

Bár valóban egy igen erős kártyáról van szó, az Nvidia RTX 3090-nel nem tudja felvenni a versenyt, a hosszú ideje tapasztalható készlethiány miatt viszont sokak döntése esik mégis az AMD videokártyájára. Az RX 6900 XT ára jelenleg 2 000$ (kb. 600 000 forint) körül mozog, ami önmagában egy igen magas összeg, ha viszont régóta szemeztél már ezen két játékkal, akkor érdemes lehet elgondolkodni a beszerzésén. Az AMD szerint az akció 2021. december 31-ig érvényes, a feltételekről (hogy például mely régiókra és üzletekre vonatkozik) viszont információt nem osztottak meg.

A Far Cry 6 október 7-én fog megjelenni PC, PlayStation 4 és 5, Stadia, Xbox One és Series X platformokon. A Resident Evil Village pedig ugyan május 7-e óta beszerezhető, de továbbra is vonzza be az új játékosokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.