Újabb NA játékos köthet ki a VALORANT mezőnyében?

Újabb NA játékos köthet ki a VALORANT mezőnyében?

RUSH jelenleg kispadon ül, és nem zárja ki jövőjéből a VALORANTot sem.

Jópáran átpártoltak már a CS:GO-tól a VALORANThoz, de eddig többségében olyan játékosok, akik nem voltak a tier 1 mezőny tagjai a Valve lövöldéjében. Most azonban úgy tűnik, hogy egy ilyen játékost veszíthet a CS:GO, sőt, ha bekövetkezik a csere, akkor egy Major győztes játékossal lesz kevesebb a Counter-Strike.

A Cloud9 színeiben Majort nyert William "RUSH" Wierzba a végletekig kitartott a Cloud9 mellett, túlélte több felállás szétesését is, aztán egyszercsak új löketett kapott karrierje, méghozzá a Complexity színeiben. Onnan azonban pár hete került ki, jelenleg a csapat kispadján ül, helyét pedig a dán Patrick "es3tag" Hansen vette át.

Egyelőre nem tudni, mit hoz a jövő RUSH számára. A napokban bejelentette, hogy Complexitys szerződésének vége, szabadon igazolhatóvá vált. Az amerikai játékos ,ásfél éve Európában, de otthon nélkül, hotelból hotelba költözve él, könnyen lehet, hogy most inkább hazamegy majd. Ott viszont aligha talál majd magának amerikai CS:GO csapatot, sokak szerint esélyesebb, hogy visszaköltözik Amerikába és VALORANTra vált. Pár napja ő sem zárta ki ezt a lehetőséget.

"Még semmi sem biztos a jövőmet illetően, de hogy őszinte legyek, azt is megnézem, hogy a VALORANT lehetséges opció-e számomra."

Szerinted mi lesz RUSH sorsa? Talál magának új csapatot vagy VALORANTra vált majd?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!