Több milliós gép ingyen? Húzd be az Epic következő játékát

Több milliós gép ingyen? Húzd be az Epic következő játékát

Egy igazán egyedi játékot szerezhetünk ma meg teljesen ingyen.

Óramű pontosággal jött meg a Epic Games Store legújabb ingyen ajándéka, ami ezúttal egy közel sem szokványos darab. Több milliós PC-ről minden gamer álmodozik, de a való életben csak keveseknek adatik meg, hogy tényleg össze is építsenek egy atomerőmű gépet, aminek ára már a csillagokat karcolja.

PC Building Simulator

A PC Building Simulator pontosan ezt teszi lehetővé. Költekezés nélkül, a pénztárcák határait figyelmen kívül hagyva építhetjük gépeinket, persze csak virtuálisan. Ami létező technikát el tudtok képzelni, az mind benne van a játékban, a gépépítésen túl pedig egy saját PC javító és szerelő műhelyt is indíthatunk. Mindezt teljesen reális környezetben és aprólékosan kidolgozott alkatrészekkel, amik pontosan úgy néznek ki és úgy is működnek, mint a valóságban.

A szórakozáson túl, a gépépítésről is sokat tanulhatunk. Aki mindig is félt belekezdeni egy saját gép összerakásába, az ezzel a játékkal nyugodtan próbálkozhat, hibalehetőség nélkül szemügyre veheti az alkatrészeket és az összerszerelés folyamatait is.

A PC Building Simulatort az Epic boltjában találjátok most meg ingyen, de ne feledjétek, hogy az ajánlat csak jövőhét csütörtökig áll.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!