Hirdetés

Csendőrség és szerelmi csalódás várnak a Riptide 4. hetén

Mi köze van a CS:GO-nak egy 1990-es videojátéknak, egy hatalmasat bukó filmnek és a szerelmi csalódásnak? Az eheti Operation Riptide küldetésekből kiderül!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'Vi vs. Heroic

Hirdetés

Az Operation Riptide a CS:GO 11. küldetéscsomagja, amelyben ismételten a már megszokott, 16 hetes feladatsorozattal lehet begyűjteni a csillagokat és az értékes tárgyakat. A negyedik hét címe Gendarmarie, azaz Csendőrség, mely újabb utalás lehet Arnaud Beltrame csendőrtisztre. Ezen kívül a múltheti popkulturális utalások után a héten még jobban ráment ezekre a Valve: kapunk utalást az Atomic Punk (esetleg Bomber Boy néven ismert) videojátékra, egy hatalmasat bukó 2015-ös filmre, az Afgán Csillagra (angolul Rock The Kasbah), valamint egy igazi klasszikus, 1967-es, szerelmi csalódást feldolgozó dalra, a The First Cut Is The Deepestre, melyet Cat Stevens írt.

A héten co-op missziót még mindig nem kaptunk, egyes források szerint az első nyolc héten ilyesmi nem is várható, de ehelyett játszhatunk három csillagért egy rövid MM-et Insertion II-n, ami jó ajánlatnak tűnik. Kifejezetten üdítő frissítés a Riptide-küldetések áradatában, hogy mostantól bizonyos esetekben két részfeladat közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt, ezzel is felgyorsítva a grindolást.

  • Atomic Punk - 1 csillag - Nuke DM - Szerezz 10 killt különböző helyeken (mindig kiírja a játék a pontos helyet)
  • Név nélküli küldetés - 3 csillag - Insertion II rövid MM - Nyerj 21 kört, vagy nyerj egy mérkőzést
  • Rock The Kasbah - 2 csillag - Sirocco Guardian - Szerezz shotgun killeket
  • The First Five Cuts Are The Deepest - 2 csillag - Szigma-csoport Casual - Szerezz 30 killt, vagy egy meccsen belül érd el ötször azt, hogy az első öt töltényed egyikével szerzed a killt

Az Operation Riptide tartalmai:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés