A Walking Dead után újabb Marveles szuperhős érkezhet a Fortnite-ba

A Walking Dead után újabb Marveles szuperhős érkezhet a Fortnite-ba

Úgy tűnik, hogy Pókember is megérkezhet valamilyen formában a Fortnite-ba.

Tegnap reggel megérkezett a Fortnite legújabb frissítése, ami ilyenkor mindig rengeteg érdekességet hoz magával, hisz bekerülnek olyan fájlok is a játékba, aminek egyelőre nincs szerepe, de sok mindent megtudhatnak róluk a közösség önjelölt adatbányászai. Ezúttal úgy tűnik, hogy egy újabb együttműködésre derült fényt idő előtt, ugyanis az alábbi sorok kerültek be a játékba a minap:


Ahogy HYPEX posztjában is láthatjátok igen valószínű, hogy valamilyen formában a közeljövőben megérkezik majd Pókember is a Fortnite világába. Egyelőre viszont úgy tűnik, hogy nem kinézetként, hanem egy Mythic tárgyként, mint ahogy az történt Thanos-szal is korábban. A szöveg ugyanis egy hálót használó tárgyról beszél, így előfordulhat, hogy átalakulhatunk Pókemberré, ha megkaparintjuk ez a bizonyos "WebSausage" kódnévvel ellátott eszközt.

Egyelőre viszont nem tudni, hogy melyik frissítésben érkezhet meg a fent említett tárgy. Előfordulhat, hogy köze van a kockákhoz is, az éjjel során például az aranykocka elkezdett lebegni a pálya közepén.

Úgy tűnik tehát, hogy az Epic Games nem szeretne lejjebb adni az együttműködésekből és továbbra is más szériákból ismert kinézeteket és játékmódokat játszhatunk a jövőben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!