Ismerd meg a Mirny-13 körzetében ólálkodó ellenfeleket

Ismerd meg a Mirny-13 körzetében ólálkodó ellenfeleket

A World of Tanks idei Halloween játékmódjában ismét Mirny-13 veszélyeivel kell szembenéznünk.

A World of Tanks idei Halloween játékmódja a tavalyi Mirny-13 továbbgondolása. Idáig rengeteg információ látott napvilágot az új módról, és bár a tavalyi esemény alapján a kezdődátumot sokan október 25-ére tippelték, ez akár szerdára vagy csütörtökre is csúszhat. Ami biztos, hogy a módhoz egy új előzetest és egy újonnan komponált aláfestő zenét is kiadtak, a linkekre kattintva mindkettőt megtekinthetitek, -illetve természetesen meghallgathatjátok.

Mirny-13 körzetben található ellenfelek

Egyelőre pontos paraméterekkel nem szolgálhatunk, de egy általános leírást adhatunk a potenciális veszélyforrásokról a titkosított dokumentumot alapján.

Hivatalos név Fedőnév Fantomrajz Ismertető
Object 017-F Hedgehog (Sündisznó) Önjáró tengeri aknák, amiknek viselkedése kiszámíthatlan, és mind csapatban, mind egyedül is megjelenhetnek. Fegyverzettel nem rendelkeznek, ugyanakkor a célponttal való ütközést követően felrobbannak. Ezek az egységek nem páncélozattak, és rendkívül sérülékenyek.
Object 017-F BIS Alpha Hedgehog (Alfa Sündisznók) Viselkedésük roppant hasonló a normál Sündisznókéhoz, azonban ütközéskor nagyobb sérült okoznak, illetve megsemmisüléskor több kisebb Sündisznóra válnak szét.
Object 008-R Rabbit (Nyúl) Felderítői járművek, amik nem bocsátkoznak harcba, inkább elmenekülnek. Gyengén védettek, ugyanakkor kiváló manőverező képességgel rendelkeznek.
Object 0019-S Guard (Védelmező) Közepes és nehéz tankok, amik csapatban támadnak, -minél többen vannak, annál agresszívabban viselkednek. Primitív, és könnyen kiszámítható taktikákat alkalmaznak, ugyanakkor veszélyessé válnak, ha egy egyelőre ismeretlen típusú parancsnoki jármű irányítja őket.
Object 0009-H Hunter (Vadász) Különösen veszélyes harci járművek, ami kiválóan védettek, mozgékonyak és erős fegyverzettel rendelkeznek. A vadászok hármas csoportokban veszik üldözőbe prédájukat, és addig nem eresztik, amíg le nem vadászták azt.
Object 0010-M Mosquito (Szúnyog) Mozgásképtelen, de halálos. Ez a földbe ragadt egység azonnal támad, amint célpontja látómezejébe került. Fegyverzetük különösen pontos és halálosan veszélyes. Ugyanakkor oldalról és hátulról támadva könnyen ártalmatlaníthatók.
Object 000-I Immortal (Halhatatlan) Jelenlegi információnk alapján egy kilőhetetlen ellenfél. A kutatók azonban talán találtak egy gyengepontot rajta, amit kihasználva leküzdhető válik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.