Mutatjuk a Mirny-13 játékmód lehetséges főnyereményét

Meg nem erősített források szerint egy régi, igen hatékony prémium tank lehet a főnyeremény.

A World of Tanks 2021-es Halloween játékmódjáról már rengeteg mindent tudunk, így többek között ismerjük az új mód történetét, az aláfestő zenéjét, sőt az ellenfelek listájával is tisztában vagyunk. Azonban arról egyelőre semmit nem lehetett tudni, hogy mégis miért éri majd meg a szórakozáson túl ezzel a játékmóddal játszani.

Meg nem erősített források szerint a WG trailerben felbukkanó harckocsi egy Királytigris, ami a tavalyi módhoz hasonlóan egyedi, Mirny-13 stílusú 3D álcafestéssel rendelkezik. A találgatások odáig mentek, hogy egy régi prémium tank, a King Tiger C térhet vissza ezzel a móddal. Ezzel a tier VII-es amerikai prémium nehéz tankkal korábban csak a Twitch Prime csomaggal rendelkező felhasználók játszattak, de az amerikai hadsereg által elfoglalt német fenevadra ezúttal talán mindannyian rátehetjük a mancsunkat.

Ti örülnétek, ha valóban a King Tiger C lenne a játékmód főnyereménye?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.