V4FSF: Szavazd meg te az International Online Cup eddigi legszebb megmozdulását

V4FSF: Szavazd meg te az International Online Cup eddigi legszebb megmozdulását

Szerinted kihez fűződik az eddigi legszebb lövés?

Nyolc csapat vágott neki a 2021-es V4 Future Sports Festival International Online Cup szakaszának, mára viszont már csak négy maradt játékban. A mezőny fele búcsúzni kényszerült a versenytől, míg a többiek már a biztos továbbjutók nyugalmával várhatják a még előttük álló meccseket.

A SINNERS, a Wisla Krakow, a Fiend és az ONYX novemberben Budapesten játszanak majd a V4FSF offline LAN döntőiben, előtte azonban tekintsünk még vissza kicsit az International Online Cup lejátszott mérkőzéseire. A top 4 között persze még van néhány lejátszatlan ütközet, addig is arra gondoltunk, hogy megkeressük a verseny eddigi legszebb megmozdulását. A top 5-ös listáig el is jutottunk, itt azonban már rátok bízzuk a döntést, szavazzátok meg ti, hogy ki lőtte eddig a legszebbet.

Oskar sietne

A SINNERS és az ONYX összecsapására mindent lehet mondani, csak épp azt nem, hogy szoros volt. A csehek átgázoltak ellenfeleiken, oskar pedig úgy játszott Infernón, mint aki siet valahová. Őrült 1v3-mal zárta le az első pályát, amin alig láttunk ONYX köröket.

c0llins viszont nem kapkod

Amennyire sietősen játszott oskar az ONYX ellen, pont annyira volt megfontolt, higgadt és okos c0llins, az Infinite Gaming elleni Ancientön. Emberhátrányos helyzetből hozott kört csapatának, amikor nem lőtte el az első szeme elé került támadó játékost, hanem türelmesen szétnézett és a visszafoglaláshoz szükséges összes információt begyűjtötte.

bodito megmenti a megmenthetetlen kört

A Budapest Five már kiesett, az eSuba elleni vereség után nem folytathatták a küzdelmet. Sok kis apró hibája volt a csapatnak, de azért azt is láttuk, hogy a tehetség ott van minden játékosuknál. Vertigón bodito villantott egy nagyot és nyert meg egy olyan kört, amire az eSubások talán azóta is keresik a válaszokat.

markos megállíthatatlan

Tény, hogy a Fiendnek is megvoltak a szép és sikeres köreik a Wisla Krakow ellen, a lengyeleknél azonban olyan jól működtek az AWP-k, hogy azok ellen alig találtak ellenszert. Időnként SZPERO is besegített, de főként Markos forgatta a távcsöves mesterlövészpuskát, amivel mindegy milyen pályán, annak melyik szegletén volt, mindenhol eredményes tudott lenni.

SHOCK sem akarta sokáig húzni a meccset

Ismét a SINNERS és az ONYX összecsapásán járunk, ám ezúttal a második pályán, Nuke-on. Itt már több kört sikerült megnyernie bondikéknak, de sokat azért így sem. Infernón oskar remekelt igazán, Nuke-on pedig SHOCK, aki egy parádés duplával zárta le a pályát és azzal együtt a meccset is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik volt az eddigi legszebb megmozdulás?

  • 20 %
  • 10 %
  • 50 %
  • 10 %
  • 10 %