Elérkezett a nap: lejárt torzsi VAC-banja!

Elérkezett a nap: lejárt torzsi VAC-banja!

A fiatal magyar játékos mostantól szabadon játszhat akár Majorökön is - minden Tier 1 AWP-s féltheti a helyét!

Öt évvel ezelőtt, 2016. november 10-én VAC-bant kapott Torzsás "torzsi" Ádám magyar CS:GO játékos, a MOUZ NXT jelenlegi AWP-se. Viszont ez a mai napon végre lejárt! A Valve új szabályai szerint az eltiltások már nem tartanak örökké, ez pedig az egyébként is keményen küzdő torzsi számára lehetőséget ad arra, hogy egy napon CS:GO Majorökön játszhasson majd, ezzel egyik legnagyobb álmát beváltva. A 19 éves játékos érzelmes üzenetben emlékezett meg ma minderről egy TwitLongerben:

"5 év telt el a legnagyobb hibám óta. Nagyon hálás vagyok minden volt és jelenlegi csapattársamnak a bizalomért és segítségért. Az utam ugyan nemrég indult, remélem még sokáig kitart, és minden megteszek az álmaim valóraváltása érdekében. Most Kijevben vagyok a WePlay Academy League második döntője miatt, nagyon izgatott vagyok, ideje szabadjára engedni a bestiát és megnyerni ezt másodjára is! Alig várom, hogy kiderüljön mit tartogat a jövő számomra! Mindent köszönök nektek srácok, nagyon szeretlek benneteket!"

Torzsi jelenleg a MOUZ NXT játékosa, a velük töltött néhány hónap alatt számtalan kiváló eredményt ért el. Ezek közül a legnagyobb a WePlay Academy League első szezonjának bajnoki címe, de kisebb-nagyobb online tornákon is remekel a csapat, élükön a 19 éves magyar AWP-ssel. A WePlay győzelem-után egy hosszabb interjúban beszélgettünk vele a karrierjéről, mentalitásáról, és az ezeket jelentősen meghatározó VAC-banról is. Legközelebb ezen a hétvégén a WePlay második döntőjén lesz látható torzsi és a MOUZ NXT - a címvédés szinte garantált!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!