Újabb ingyen ajándék az Epictől, ami most talán sokaknak okozhat csalódást

Újabb ingyen ajándék az Epictől, ami most talán sokaknak okozhat csalódást

Ti játszottatok már a Rogue Company-val?

Múlt héten az Aven Colonyt húzhattuk be ingyen az Epic boltjából, ami, ha érdekel minket a sci-fi téma, hosszú hetekre is képes lekötni. Most azonban eljött az újabb csütörtök, újabb Epic ingyen játék, amitől féltünk egy kicsit, hiszen előzetesen csak egy DLC-t jelentettek be, ez pedig sokaknak csalódás lehet.

Rogue Company

A Rogue Company Epic Pack persze alaposan meg van pakolva in-game extrákkal. Két fizetős karaktert, egy karakterskint is felodhatunk vele, ha pedig mindez nem lenne elég, akkor még 20.000 Battle Pass XP-t is kapunk, amivel szintén sok extra tartalmat oldhatunk fel a játékon belül.

Ez mind szép és jó, feltéve ha alapból Rogue Company játékos az ember. Ha viszont nem, akkor ez a DLC aligha vonz majd be új játékosokat hosszútávra, ezen kívül pedig sajnos ma nem kaptunk semmilyen más meglepetést az Epictől.

Talán csak az kárpótolhatja a játékosokat, hogy néhány napig, november 16-ig még a Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure is megszerezhető költekezés nélkül. Igaz, ez is csak egy DLC, amit most önállóan is játszhatóvá tettek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!