Hirdetés

Jövő héten három játékot is ingyen ad majd az Epic

Három merőben más, rendkívül egyedi játék vár majd ránk jövő hét csütörtöktől.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

Van, aki teljesen ki van békülve az Epic aktuális ingyenes játék felhozatalával, vannak azonban olyanok is, akik szerint most jóval kevesebbet kapunk, mint általában. Két játék, vagyis pontosabban két DLC vár ránk egészen jövő hét csütörtökig, amikoris három új játék kerül majd be a felhozatalba.

Az első a Guild of Dungeoneering lesz, ami egy egészen egyedi dungeon-crawler játék. Egy adott hős helyett, aki lemerészkedik a kazamaták mélyére, most mi magunk építjük a hős köré a dungeont, a cél pedig, hogy neki minnél nehezebb dolga legyen a cél elérésében. Az izgalmas játékmenethez pedig egy egészen különleges látványvilág tásul.

A második nem is igazán egy játék, legalábbis nem a megszokott értelemben. A KID A MNESIA EXHIBITON a Radiohead talán két legsikeresebb albumának állít emléket, egy teljesen új megközelítésből mutatja be a zenét, amit rendkívül érdekes és izgalmas lesz majd átélnünk.

Végül, de nem utolsó sorban pedig ugyancsak ingyenes lesz a Never Alone. Az Upper One Games díjnyertes, szívhezszóló kalandját pedig nyugodt szívvel ajánljuk minden gamernek. Gyakorlatilag kötelező darab.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés