Mit rejthetnek a Holiday Ops 2022 ládái?

Mit rejthetnek a Holiday Ops 2022 ládái?

Idén is lesz Holiday Ops 2022 esemény, cikkünkben pedig sorra vesszük, hogy mely tankok felbukkanására van reális esély.

A World of Tanks leggrandiózusabb eseménye a Holiday Ops, ahol Loot Boxokból ár-érték arányban elképesztően jó nyitásokra tehetünk szert, és persze ezentúl egyedi tankokra is rá tehetjük a mancsunkat. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy melyik tankokra van esély.

Idén számos cikket közültünk nektek azokról a harckocsikról, amelyek felbukkanására reális esély van, ezek alapján pedig egy listát állítottunk össze. A listában szerepelnek olyan elemek, amelyek felbukkanására szinte semmi esély sincs, megint mások nagyon valószínű, hogy benne lesznek a ládákban.

Esélytelen tankok Esélyes tankok Legesélyesebb tankok
AltProto AMX 30 Bofors Tornvagn M-IV-Y
Object 780 Lorraine 50 t Caliban
ISU-130 & T-44-122 WZ-113-II
Cobra
WZ-114
Object 590

A linkekre kattintva megtekinthetitek azokat a cikkeket, amiket a harckocsik bemutatásakor készítettünk, így teljesebb képet kaphattok arról, hogy mégis mely tankokról van szó. Ezenfelül roppant esélyes, hogy a Holiday Ops 2022 ládáiban kis tierű tankok is felbukkannak, vélhetően azok, amiket az 1.15-ös frissítésben módosítottak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.