"A menedzsment úgy bánt velem mint egy senkivel!" - Adam

Távozó sértett játékosok, és magánéleti problémák. Ez jellemzi most a Fnatic-ot.

Adam Maanane vagy ahogy a franciák hívják  “Le Petit Prince” (a kis herceg), 2021 májusában csatlakozott a Fnatic csapatához. A fiatal, mindössze 19 éves újonc a nyáron kulcsszereplője volt a csapatnak, hogy a rangsor ötödik helyéről a második pozícióba emelkedhessenek fel. Ennek ellenére a Világbajnokság nem úgy alakult, mint ahogy azt a Fnatic játékosai, edzői, és gárdája elképzelte. A csoportmérkőzések után távozó csapat mindössze egyetlen meccset volt képes megnyerni, és öt alkalommal maradt alul ellenfeleivel szemben. Az is közrejátszott, hogy a csapat már az első meccs kezdete előtt vitákba keveredett, mivel sztárjuk, az AD Carry (lövész), Elias „Upset” Lipp elhagyta a csapatot egy úgynevezett „sürgős családi ügy miatt”.

Természetesen mivel magánügyről van szó, a lövész nem osztotta meg az egész világgal problémáját, csak a hozzá közel állókkal mint barátja Hylissang. Épp ezért a rejtélyesség miatt, sok embert kezdett foglalkoztatni a kérdés, hogy Upset hogyan volt képes az év legfontosabb eseményén faképnél hagyni a csapatát. Nem volt ez másként a sértődött francia fiatalnál sem, aki November 24, vagyis tegnap óta már nem tagja az FNC csapatnak. Ahogy illik, a csapat igyekezte profin kezelni, és lekommunikálni a dolgokat közösségi média felületein, még egy két utolsó dicsérő mondattal is próbálta piedesztálra emelni a távozó tehetséget. Ennek ellenére, Adam nem bírta visszafogni magát, ezért megosztotta saját nézeteit, véleményét ex csapatáról, és játékostársairól.

Azért távoztam, mert úgy kezeltek mintha egy senki lennék, a vezetőség, és még a csapattársaim is.”– mondta a csapat vezetésével kapcsolatban. "De úgy gondolom, hogy nagyon fontos szerepet játszottam az FNC sikerében ezen a nyáron."

De ezután jön csak az igazi fekete leves, ugyanis Adam azt is elmondta, mit gondol arról, hogy Upset nem játszott a Worlds-ön.

Közöttünk semmi törvényszerű nincs Upset távozásában, és a távozása teljesen indokolatlan, legalábbis addig, amíg meg nem mondja, miért ment el, mert a mai napig Upset csak azért ment el, hogy a barátnőjével lehessen, aki szomorkodott az egyedüllét miatt, de talán én tévedek, ki tudja?" hivatkozott.Mindenesetre ezek voltak az utolsó szavai, amelyeket nekünk mondott, mielőtt egy nappal a Worlds előtt elhagyott minket. Természetesen a Worlds után érdeklődtem a részletekről, de láthatóan senkinek nem mondta el távozásának pontos okait.
„Nagyon jó emlékeim vannak a Fnatic-nál átélt kalandomról, csak elég szerencsétlenül végződött” – zárta gondolatait. "De elmentem, mert nem tudtam támogatni azt, ami történik vagy ami történt."


Elias Lipp, vagyis Upset ezt nemrég kommentálta is, ahol javarészt a magánélet fogalmát, és fontosságát taglalja, illetve megtört áldozatként mutatja be magát, aki az erkölcsi normák fényében szeretne nyugalmat kapni a világ felől. Világossá teszi azt is, hogy pont az ilyen szituációk miatt nem osztja meg saját, és szerettei életét, problémáit a nyilvánossággal, és ezen nem is fog soha változtatni. Akit érdekel a poszt, az itt el tudja olvasni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!