A Szikla egyik Twitter-posztja alapján igaznak bizonyulhat egy rajongói feltételezés?

Egy ideje pletykálják már, hogy a visszavonult pankrátornak "szorosabb" a kapcsolata a játékkal, egy Twitter-poszt pedig ennek adhat igazat.

Egy olyan végtelen játékban, mint a Fortnite, a folyamatos történet adja a legtöbb rajongói spekulációnak az alapját. A Chapter 3 közeledtével a pletykák talán minden eddiginél hangosabbak lettek, ahogy próbálja a közösség kitalálni, mi várható a "The End" esemény során. Ráadásul egy másik, régebbi teória is újfent előkerült.

Ugyan ő maga még sosem szerepelt a játékban, Dwayne "The Rock" Johnson amerikai színész és korábbi profi pankrátor a főszereplője az egyik leghosszabb idejű pletykának. Most pedig maga a színész hintett el olyan információt, amely szerint mindez akár igaz is lehet.

A The Foundation az egyik legrejtélyesebb Fortnite-karakter

A Chapter 2 Season 5-ben történő megjelenése óta folyamatosak a spekulációk arról, hogy a The Seven vezetőjét, a The Foundationt valójában a korábbi WWE szupersztárja személyesíti meg. A hangja ugyanis nemcsak hasonlít a Halálos iramban szereplőjének hangjára, de a páncélja is A Szikla bal vállán látható tetoválást idézi. Ráadásul a játék adatai között turkáló rajongók azt is felfedezték, hogy a The Foundation szövegeinek hangfájljai egy "DJ" mappában találhatók, ez a két betű pedig a színész, Dwayne Johnson monogramja.

Ezek után nézzük is meg, mi az a Twitter-poszt, amelyet Johnson megosztott. A videóban egy energiaital-márkát reklámoz, ahogy elővesz egy dobozt a hűtőből. A legfelső polcon, a dobozok között viszont ott van a The Foundation maszkja, és még az is sokatmondó lehet, hogy csupa nagybetűvel írta a "Foundation" és a "Zero Point" kifejezéseket.

Persze ez nem jelenti egyből, hogy a pletyka igaz lett, az is előfordulhat, hogy ez csak egy kis játék a színésztől, a kérdést azonban mindenképp felveti, hogy bekerül-e egy őt idéző skin a Fortnite-ba. Sajnos ebből a posztból ezt egyáltalán nem lehet megmondani, így legrosszabb esetben meg kell várni a Chapter 3-at és az új Battle Pass-t, hogy választ kapjunk erre a kérdésre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.