Szavazás: A V4FSF Main Stage rájátszásának 5 legszebb megmozdulása

Szavazás: A V4FSF Main Stage rájátszásának 5 legszebb megmozdulása

A döntő hozta a V4FSF CS:GO versenyének legtöbb clutchját: üdv a NickelBack–show-n!

A V4 Future Sports Festival 2021-es CS:GO versenyének végére közel kétszáz kiemelkedő pillanatot klipeltek ki a szorgos manók a streamről. Ebből a tetemes mennyiségből kiválasztottuk a Play-In, valamint a Main Stage csoportkörének és a rájátszásnak a legjobb 5-5 klipjét, melyekről alább Ti dönthetitek el, hogy mennyire voltak emlékezetesek, szépek egy szavazás formájában. Végigmentünk már a Play-Inen és a Main Stage csoportkörén is korábbi cikkeinkben, most pedig zárjuk le a rövid sorozatot a rájátszás legjobbjaival! (A sorrend kronológiai - a szerk.)

dream3r 1v4

A Fiend játékosai méltán lehetnek büszkék magukra, hiszen a V4FSF-en az elődöntőig meneteltek, ahol az Entropiq tudta csak megállítani őket. Ellenük is kemény küzdelmet folytattak, ezt mutatja az alábbi 1v4 clutch is, melyet 14:8-as állásnál hozott össze dream3r. Gyorsan ledolgozta a hátrányt, és ezután okosan játszott a füst körül a hatástalanítás előtt - bár Krad balszerencséje is kellett a végső győzelemhez.

sh1ro 1v3

Amint megjelent sh1ro a V4FSF-en, azonnal róla kezdtek beszélni az elemzők minden meccs során, és nem véletlenül: a fiatal Gambit-játékos sokáig versenyben volt az év játékosa címért is idén a határozott és erős játéka miatt. Ebből Budapesten is sokat láttunk, az Entropiq elleni döntőn több clutchot és gyors multifrag kört hozott össze, űrszámokkal lett MVP a győzelem után. De a legjobb megmozdulása talán az alábbi 1v3 volt, amit úgy játszott meg, mintha jobban tudná mi jár ellenfelei fejében, mint ők maguk.

NickelBack 1v3

A V4FSF döntőjének másik főszereplője az Entropiq IGL-je, NickelBack volt. Ha valaki azt kérdezi, hogy hogyan lett 3-2 a Bo5 széria összesített eredménye, akkor az ő neve kell legyen a válasz! Az alább látható körben 4k-t lőtt összesen, 1v3 clutch-csal nyert a végén, és az sem okozott neki különösebb problémát, hogy kifogyott az M4A1 félúton - az USP-vel is teszi a dolgát.

Ax1Le 1v2

Ax1Le 1v2-je Overpasson mondhatni későn jött, a pálya egyértelműen az Entropiqé volt ezen a ponton, de ha szigorúak vagyunk vele, akkor nem is ő nyerte meg, hanem az Entropiq veszítette el ezt a kört. A plant B-n történt, 2v1-ben voltak, El1an pedig A-n harcolt Ax1Le-lal, míg Lack1 lent keresett pozíciót. A Gambit játékosa különösebb gond nélkül megszerezte az első fraget, kevés volt az idő, keresnie is kellett volna még az ellenfelét lent, de volt kit, szóval megindult. Nem sok esély volt a győzelemre ezen a ponton (ezt a kommentátorok is jól érzékeltetik), de Lack1 úgy döntött kinéz - azonnal meg is bánta.

NickelBack ace clutch

NickelBack annyi kulcsfontosságú kört hozott össze a döntőben, hogy külön szavazást lehetne indítani róluk. De most meg kell elégednie egy második klipel, méghozzá nem is akármilyennel! Nem gyakori jelenség az ace clutch a profi CS:GO-ban sem, de erre büszke lehet az orosz játékos: okosan szedi ki egyesével az ellenfeleit a kör első részében, majd amikor már 2v3-ban vannak, ő még agresszívan ráugrik a rámpán AWP-ző sh1rora is. A kör végén 1v2-t kell hoznia, nála van a bomba, viszonylag szorult helyzetben van minden megmaradt játékos - de csak egy győzedelmeskedhetett.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED MELYIK VOLT A MAIN STAGE RÁJÁTSZÁSÁNAK LEGSZEBB MEGMOZDULÁSA?

  • 70 %
  • 13 %
  • 7 %
  • 7 %
  • 3 %