Cyberpunk 2077 egy kicsit másképp: a Fortnite Creative-ban építette meg egy rajongó Night City-t

Cyberpunk 2077 egy kicsit másképp: a Fortnite Creative-ban építette meg egy rajongó Night City-t

A készítő közel 1.5 évet szánt a projektre, amelyet a közelmúltban fejezett be.

Többször bizonyosodott már be, hogy az emberi kreativitás határtalan, ha a "semmiből" kell készíteni valamit. A gaming világban erre példát leginkább a Minecraftból láthattunk a múltban, most azonban egy Reddit-felhasználó azzal a címmel osztott meg két fotót, hogy a Cyberpunk 2077 helyszínét, Night City-t építette meg a Fortnite Creative módjában.

Ugyan a poszthoz több infót nem osztott meg, több kommentre is szívesen válaszolt a készítő. A projektbe még 2020 júniusában vágott bele, azaz fél évvel a CD Projekt Red játékának hivatalos megjelenése előtt. Az elkészült mű remekül átadja a Cyberpunk 2077 helyszínének atmoszféráját, de megtalálhatóak még többek között a történetből ismert Softsys és Arasaka cégek irodaházai is.

A kommentelők persze azt is elkezdték találgatni, hogy mely kép készült a Fortnite-ban és mely az eredeti játékban, a posztoló azonban ezt is tisztázta, mindkét kép a Creative módban készült projektről készült. Egy másik hosszászóló pedig azon volt elhűlve, hogy tudott ennyi mindent megvalósítani, a készítő erre azt válaszolta, hogy a "My Island" szekción beül érte el az összes lehetséges építőelemet.

Ha szeretnétek saját szemetekkel is látni az elkészült művet, úgy a következő kódokkal ti is körbenézhettek a pályán, sőt két változat is készült Night City-ből:

  • 8658-1083-4901 (éjszaka)
  • 1202-5147-7988 (nappal)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!