A Complexity kiszállt a versenyből, nem tudni mi lesz így a CPH Flames jövője

A Complexity kiszállt a versenyből, nem tudni mi lesz így a CPH Flames jövője

Korábbi pletykák szerint nagyon közel volt a Complexity a Copenhagen Flames játékosainak megszerzéséhez.

A Complexity mégsem igazolná le a Copenhagen Flames Majort megjárt csapatát, helyette inkább egy NA-felállás lehet a 2022-es projektjük - jelentette Luís Mira a Dexerton. A coL korábban a legesélyesebbnek számított a dánokért folytatott versenyben, december elején már arról lehetett hallani, hogy a játékosok szerződéseinek feltételeit tárgyalják, hamarosan megtörténik az átigazolás.

A Copenhagen Flames CS:GO csapatának kikiáltási ára 500 000 dollár volt a Major után, az akkori hírek szerint több észak-amerikai szervezet is versenyben volt értük. A Complexity viszont más irányba megy a pletykák szerint, inkább NA-ben építenének új ötöst - jks még mindig szerződésben áll velük, lehet marad is. Így viszont nem tudni, hogy valaki leigazolja-e roeJékat vagy sem, a kezdeti érdeklődés kezd megszűnni a játékosok körül.

A CPH Flames tulaja, Daniel Vorborg Twitteren több információt is megosztott a csapatuk helyzetével kapcsolatban. A pletykára reagálva elmondta, hogy a saját érdeke a játékosok megtartása lenne, de a korábbi kommentjeiből tudjuk, a játékosoknak szerinte nem ez az érdeke, mert a CPH Flamesnél nem tudnak a nagy szervezetekkel versenyezni fizetés vagy támogató személyzet szempontjából, ez pedig árthat a karrierüknek.

Ez utóbbi jelentősségét bizonygatta a Complexityvel kapcsolatos híreket követően egy TwitLongerben: ebben kifejti, hogy a Major óta nem muzsikál annyira jól a csapat, mert az edzőjük, Pita, lelépett, és most neki kell tulaj-CEO-edző-menedzsert játszania, ami közel sem optimális. Viszont nem igazolhatnak új embereket egy eladásra kínált csapathoz, mert nincs értelme, tehát valamelyest csapdába estek. A gondolatait azzal zárta, hogy nem tudja mi lesz a dánok jövője, náluk játszanak-e 2022-ben vagy máshol.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!