Device még akár az Astralishoz is visszatérhet

Device még akár az Astralishoz is visszatérhet

A dán AWP-s persze mindent tagad... egyelőre.

Device már az IEM Winter versenyén is hiányzott a NiP-ből és a BLAST Premier World Final során nem játszott a csapattal. A hivatalos közlemény szerint a dán AWP-s beteg és azon túl is mentálisan kiégett kicsit, ezért jobbnak látták ha inkább kipiheni magát és 2022-ben újult erővel léphet majd a szerverekre.

Ezt van, aki elhitte és van, aki nem. Sokak szerint device koránt sem találta meg azt amiért a NiP-be igazolt, magánéleti problémái pedig méginkább elkeserítették. A pletykák szerint a dán AWP-s már azon gondolkozhat, hogy visszmegy az Astralishoz, legalábbis ezt állíják a Dexerto és a 1pv.fr forrásai.

A dán AWP-s persze mindent tagad. Twitteren hosszasan ecsetelte, hogy egyszerűen csak egy kis szünetre volt szüksége, a NiP pedig mindenben támogatta és támogatja a felépülését. Ettől függetlenül, esze ágában sincs elhagyni a svéd csapatot, ahogy ő foglamazott, "ezek egyszerűen nonszensz pletykák".

Egyelőre tény, hogy nem is beszélhetünk másról, csak pletykákról. Ugyanakkor alapja még ennek is van. Device láthatóan nem talált vissza régi önmagára a NiP-ben és a csapatmunka sem tudott úgy fejlődni, ahogy kellett volna. Az új Astralis pedig hiába ígéretes, továbbra is gondokkal küzdenek. Leginkább azzal, hogy Luckytól elvették az AWP-t, jelenleg pedig gla1ve forgatja azt, inkább kevesebb, mintsem több sikerrel.

Az Astralis fanok szerint remek lenne egy "-Lucky +device" csere, ez azonban jelenleg csak pletykaként él. Arról pedig ne feledkezzünk meg, hogy device hosszú távú szerződést írt alá a NiP-pel. Ha esetleg tényleg vissza szeretné őt kapni az Astralis, az biztosan nem lesz olcsó, főleg, hogy egyes beszámolók szerint a NiP 1 millió dollárt fizetett érte.

Ilyen árak mellett valószínűleg hatszor is meggondolja az Astralis, hogy visszavásárolja-e régi AWP-süket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!