Stewie2k és autimatic újra együtt játszhatnak?

Stewie2k és autimatic újra együtt játszhatnak?

A pletyka szerint a tárgyalások már javában folynak azzal az EG-vel, akik nemrég a fél csapatot elengedték a kudarcok miatt.

Stewie2k és autimatic az EG 2022-es CS:GO csapatában köthetnek ki neL riportja szerint, mely a 1pv.fr-en jelent meg. Korábban már lehetett hallani arról, hogy Stewie a Liquid után ehhez az orghoz csatlakozhat, az viszont kérdéses volt, hogy autimatic a valorantos kikacsintása után hol térhet vissza - csak az volt biztos, hogy elhagyja a T1-et és a játékot is. Mellettük CeRq és Brehze úgy tűnik megtarthatják a helyüket a korábbi EG felállásból, az új játékosokról pedig a G2-ból megszerzett edző, maLeK dönthet(ett).

Az EG feloszlása után, mely stanislaw, oBo, MICHU és daps távozásával járt, CeRq és Brehze szerepe az EG 2022-es terveiben újdonság. Leginkább utóbbi játékos szerepe vált kérdésessé, miután az elmúlt hetekben már Valorant profiként próbált helyet találni magának többek között a 100 Thieves csapatában. Mi változott? Nem tudni, lehet az új érkezők és maLeK tervei miatt döntött így. Az ötödik játékos kilétéről nincs információ, de ha hihetünk az EG-nek, akkor a terv inkább észak-amerikai játékosok igazolása, így a Liquid végleges felállásától is függhet, kit tudnak még magukhoz csábítani.

Ami az új érkezőket illeti, autimatic esetében már folynak a tárgyalások, a visszatérése egészen biztosan az EG-ben lesz, ez tűnik a prioritásnak számára. Stewie2k esetében árnyaltabb a kép, mert továbbra is szerződésben áll a Liquiddel, a regionális riválissal. NeL értesülései szerint minden fél, a szervezetek és a játékos is az EG-s átigazoláson dolgoznak, de a kivásárlási ártól kezdve a legapróbb szerződéses részletekig még sok mindenen állhat vagy bukhat ez a megegyezés, közel sem olyan biztos az ő helyzete, mint autimaticé.

Amennyiben sikerül mindkét új játékost megszerezni, így nézhet ki az EG magja jövőre:

Jake "Stewie2K" Yip
Timothy "autimatic" Ta
Vincent "⁠Brehze⁠" Cayonte
Tsvetelin "⁠CeRq⁠" Dimitrov

Damien "maLeK" Marcel (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!