Három játékos máris kikerült a Liquid kezdőötöséből

Három játékos máris kikerült a Liquid kezdőötöséből

Neked hogy tetszene ez az új Liquid?

Jobb ha hozzászokunk, hogy az elkövetkező két-három hétben minden az átigazolásokról szól majd. Óriási mozgolódásokra számíthatunk most december végén és még január elején is, rengeteg csapat fog cserét eszközölni a kezdő keretükben. A Liquid például már bele is kezdett!

Persze jó ideje tudjuk már, hogy cserélni fognak. A 2021 BLAST Premier World Final a csapat utolsó tánca volt. Bármennyire is jó meccseket játszottak, a felállás nem marad egyben 2022-ben. Azt még nem tudjuk biztosra, hogy kiket igazolhat le a Liquid, de az első hivatalos információk már megjöttek a távozókról.

A tegnapi bejelentés alapján, máris kispadra került FalleN, Grim és Stwie2K is. Ők hárman biztosan nem lesznek a Liquid kezdő ötösének tagjai 2022-ben, de koránt sem biztos, hogy a triónál meg is állt a cserehullám. 

Eddig egy biztos játékosuk van, NAF. Ő 2024-ig írt alá új szerződést, ELiGE sorsa pedig egyelőre még lóg a levegőben. Egyes pletykák szerint ő is távozhat, mások szerint maradni fog. Egyelőre csak az biztos, hogy tegnap nem került kispadra, de azt sem jelentették még ki, hogy hosszú távon velük maradna.

A távozó trió jövőjét illetően is csak találgatni tuduk jelenleg. FalleN-t egy új brazil ötös élére képzelik sokan, Stewie2K az új EG-be tarthat, ahol régi Major győztes társával játszhat együtt újra, Grim pedig akár a Complexityben is kiköthet.

Ami pedig az új igazolásokat illeti, bár ezek sem hivatalos információk még, de a pletykák szerint shox, nitr0 és oSee érkezhet majd a Liquidhez. Velük pedig  akövetkező lehet a csapat teljes felállása 2022-re:

  • Keith "NAF" Markovic
  • Jonathan "ELiGE" Jablonowski
  • Josh "oSee" Ohm
  • Nick "nitr0" Cannella
  • Richard "shox" Papillon
  • Eric "adreN" Hoag (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!