Megvan kiket igazolna a Complexity a Copenhagen Flames helyett?

Megvan kiket igazolna a Complexity a Copenhagen Flames helyett?

Kiderült a napokban pletykált észak-amerikai Complexity-projekt várható felállása, amit a dánok helyett igazolna le a szervezet.

A Complexity az Extra Salt három játékosát - JT-t, FaNget és floppyt -, valamint Grimet és juniort igazolná le Nohte HLTV-n megjelent riportja szerint. Az edző a szintén Extra Saltnál ténykedő T.c lehet. Mint tegnap is írtuk Luís Mira Dexerton megjelent riportja alapján, Jason Lake szervezete eddig a dán Copenhagen Flames ötös megszerzésén dolgozott, azonban az az üzlet valamiért nem valósult meg annak ellenére sem, hogy már a játékosokkal is folytak tárgyalások a szerződésről.

Nohte szerint a Complexity nem mondott még le teljesen a CPH Flamesről, csupán más opciókat is mérlegelnek - köztük ezt az észak-amerikai csapatot. Viszont jelen állás szerint valószínűbb ez az új felállás, mint a dánok leigazolása, ugyanis a forrásokra hivatkozva azt írják, hogy jól haladnak a tárgyalások, már megegyeztek az Extra Salttal a játékosok áráról is. Ezzel szemben a Copenhagen Flamesszel jó ideje megálltak a beszélgetések.

Az Extra Salt-trió mellett a Liquidtől érkezhet Grim MarKE helyére riflernek. Ez azért is meglepő, mert a korábbi csapattársai nem voltak valami jó véleménnyel Grimről, Stewie2k még publikusan is kritizálta őt. A várhatóan a Liquidhez igazoló oSee helyett az idén a FURIAban is megforduló junior veheti kézbe az AWP-t ebben az új csapatban - junior és Grim korábban csapattársak voltak a Triumphban.

A Complexity észak-amerikai felállása, amennyiben emellett döntenek, a következő lehet:

Johnny "⁠JT⁠" Theodosiou
Justin "⁠FaNg⁠" Coakley
Ricky "⁠floppy⁠" Kemery
Paytyn "⁠junior⁠" Johnson
Michael "⁠Grim⁠" Wince

Tiaan "⁠T.c⁠" Coertzen (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!