Több játék is komoly akcióval kapható a Steam Téli Vásárán

Több játék is komoly akcióval kapható a Steam Téli Vásárán

Sok játék is legalább fele annyiért szerezhető be a vásár során, jópár cím pedig még ennél is nagyobb leárazást kapott.

2021. december 22-én kezdőtött és egészen 2022. január 5-ig tart a Steam 2021-es Téli Vására. Az elmúlt néhány hónapban ez már a harmadik Vásár, melyet a Valve szervez a webáruházában és nem kevés játék szerezhető be olcsóbban ezúttal is.

Ráadásul a Valve nem spórolt az akciók mértékével, sok cím kapott egy legalább "-50%"-os címkét, azonban ennél nagyobb kedvezményekbe is könnyen bele lehet botlani. Cikkünkben igyekeztünk kiemelni néhány játékot, melyet jóval olcsóbban tehetjük játékgyűjteményünk új tagjává, mint amennyiért alapesetben lenne lehetőségünk.

The Witcher 3: Wild Hunt

10 napja mutatták be a The Witcher (magyarul Vaják) filmsorozat 2. évadát, a rajongók pedig ha más miatt nem, az emlékek felelevenítése miatt a mai napig szívesen vetik bele magukat Geralt kalandjaiba. Azok, akik ezt viszont még nem tették meg, úgy már jóval pénztárcabarátabb módon tehetik meg, ugyanis mind az alapjáték, mind a Game of the Year Edition változat is 80-80%-os kedvezményt kapott.

  • Régi ár: 29,99€ / 49,99€
  • Új ár: 5,99€ / 9,99€
  • Kedvezmény mértéke: 80%
  • Játék Steam-oldala: The Witcher 3: Wild Hunt

The Sims 4

Több, mint 7 éve már, hogy a Maxis elkészítette népszerű szimulátor-sorozatának 4. részét, a Sims 4-et. Ugyan elődje, a Sims 3 megjelenése után 5 évvel került a boltok polcaira ez a rész, a The Sims 5 nem igazán van még a láthatáron, a fejlesztők pedig nem is állnak le az újabb és újabb tartalmakkal, a legutóbbi kiegészítő például november 30-án jelent meg, és ezzel együtt is elképesztően sok pluszt kapott már a játék. Az egyik legismertebb életszimulátor ráadásul egy egészen nagy, 88%-os leárazáson esett át, és a Digital Deluxe Edition se kerül sokkal többe így.

  • Régi ár: 39,99€ / 49.99€
  • Új ár: 4,79€ / 5,99€
  • Kedvezmény mértéke: 88%
  • Játék Steam-oldala: The Sims 4

Sid Meier's Civilization VI

A Sid Meier által megálmodott Civilization-sorozat az 1991-ben megjelent első rész után 2016-ban már a hatodik nagyobb epizóddal bővült ki - és ne felejtsük el közben a számtalan, az egyes részekhez készült kiegészítőket sem. A Civilization VI 2016 óta 4 kiegészítőt is kapott, valamint PC-n kívül megjelent még telefonokra, Nintendo Switchre, PS4-re és Xbox One-ra is. Népszerűsége pedig nem kopott meg az elmúlt hosszú időben, mai napig is sokan veszik elő a játékot, amelyet 85%-os kedvezménnyel vásárolhatunk meg.

Death Stranding

Hideo Kojima 2020-ban megjelent játéka, a Death Stranding jött, látott és megosztotta a véleményeket. Ugyan a kritikusok olykor alacsonyabb pontszámban részesítették, a játékosok tetszését viszont sikerült elnyernie, jelenleg is "nagyon pozitív" az értékelése Steamen. Akit viszont a viszonylag magas vételára tántorított el a beszerzésétől, azoknak jó hír, hogy 70%-os akciót hirdettek a Norman Reedus szereplésével is készült játékra.

Dark Souls III

Nemcsak a Dark Souls III, hanem a teljes Souls-trilógia is nagy népszerűségre tett szert a játékosok körében, 2020-ig több, mint 28,7 millió példányt értékesítettek belőle. Ezeken a mutatókon a 3. rész javított a legtöbbet, melyet több, mint 3 millióan szereztek be az első két hónapjában a megjelenést követően, és a tavalyi évig is több, mint 10 millió kópia talált gazdára. Ezek a számok pedig tovább növekedhetnek, ugyanis a DS3 eredeti vételárának negyedéért vásárolható meg a Vásár végéig.

  • Régi ár: 59,99€
  • Új ár: 14,99€
  • Kedvezmény mértéke: 75%
  • Játék Steam-oldala: Dark Souls III

Watch Dogs 2

A híres "hekkerszimulátor" legújabb része, a Legion a tavalyi évben készült el, a második epizód, a Watch Dogs 2 2016-ban folytatta az előző rész történetét. A San Francisco-i Marcus bőrébe bújva számtalan kalandban lehet részünk a Ubisoft által, most pedig minderre jóval olcsóbban, 80%-os kedvezménnyel nyílik lehetőségünk.

  • Régi ár: 59,99€
  • Új ár: 11,99€
  • Kedvezmény mértéke: 80%
  • Játék Steam-oldala: Watch Dogs 2

Természetesen nem csak ezek a játékok kaptak nagyobb leárazást, a Steam Áruház oldalán böngészhetsz további kedvezmények és akciók után, minderre pedig január 5-ig lesz még lehetőségetek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vásároltál már bármit is a 2021-es Steam Téli Vásáron?