Komoly célokkal vág bele az idei évbe Dr Disrespect

Komoly célokkal vág bele az idei évbe Dr Disrespect

Ambiciózús tervei vannak 2022-re a streamernek, többek között a játékstúdiójával és a saját tartalomgyártói karrierjében is komoly sikereket és áttörést szeretne elérni, azonban nem ezek kapták végül a legnagyobb figyelmet.

Twitter profilján osztotta meg idei évre kitűzött céljait Guy "Dr Disrespect" Beahm. A népszerű tartalomgyártó igen ambiciózúsan és motiváltan várja a 2022-es esztendőt, meglévő projektjeinek nagyobb sikere mellett ugyanis újdonságokba is bele szeretne vágni.

Elsőként saját játékstúdióját, a Midnight Society-t említi meg, amelynek működéséhez 100 millió dollárt szeretne összegyűjteni. Meglévő érdekeltségeit viszont kibővítené egy bourbon vállalkozással is, egy saját zenei album piacra dobásával és a Doc Con 22-vel is. A legérdekesebb viszont az utolsó sor, ami már a megfogalmazásában (Unbanned and Massive Payment, azaz a tiltásának levétele és komoly pénzkifizetés) is erősen sejtteti, mire utalhat, azonban a lila betűszín kétséget sem hagy affelől, hogy a Twitch-re gondol a Doki Úr, aki így jelezte szándékát affelé, hogy visszatérne a platformra.

Tény és való, Dr Disrespect a Twitch-ről való kitiltása lassan 1,5 éve történt, az okokról viszont mai napig is csak találgatni lehet, az Amazon oldala csendben maradt az ügyben. Dr Disrespect ellenben azt állította, hogy ő tudja kitiltásának okait, és még egy pert is kilátásba helyezett. Utóbbiről több információnk azóta sincs, a fenti célkitűzése alapján viszont egyrészt ő szívesen kibékülne a platformmal, valamint szinte biztos, hogy fogunk még hallani az ügyben komoly fejleményekről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(borítókép)

Kövess Minket!