Újabb platformról kapott kitiltást Amouranth

A Twitch-streamer szerint hackerek törték fel fiókját, és ők követték el azokat a szabálysértéseket, amelyek miatt tiltották ki őt.

Nem indul túlságosan kellemesen Kaitlyn "Amouranth" Siragusa számára a 2022-es esztendő. Bár motivált az idei évet tekintve, és kijelentette, hogy amíg vannak olyanok, akik szerint inkább hagyja abba tevékenységét, folytatni fogja a streamelést. Azt viszont szintén hozzá kell tenni, hogy ezek az emberek okoznak azért bőven bosszúságot neki.

Az év ugyanis rögtön úgy indult, hogy feltörték a Discord-fiókját, és így rengeteg rajongóját tiltották ki a Discord-szerveréről. Nem sokra rá pedig a népszerű videojáték, a Just Dance online felületéről is kibannolták a 28 éves Amouranthot. A Twitch-streamer váltig állítja, hogy nem ő változtatta meg a felhasználónevét olyanra, amely önmagában már elég indoknak bizonyult a Ubisoftnak, hogy valakire repüljön a bann - Twitter-posztjában azt írta, hogy hackerek törték fel a fiókját.

A streamer a posztjában arra kérte meg rajongóit, hogy osszák meg a bejegyzést, hátha eljut a Ubisofthoz a kérése, hogy vegyék le a tiltást róla. Hozzátette, hogy szerinte fiókjának feltörésének köze lehet a decemberi adatszivárgáshoz, amikor illetéktelenek fértek hozzá a cég bizalmas adataihoz, a Ubisoft viszont határozottan cáfolta a pletykákat, a kiadó szerint "belső vizsgálatunk alapján nincs arra utaló jel, hogy a felhasználók személyes információi harmadik félhez kerültek volna".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!