2021-ben is a Fortnite volt a Battle Royale-ok ura Twitchen!

2021-ben is a Fortnite volt a Battle Royale-ok ura Twitchen!

Az új Chapter segítségével ismét az élre tört a Fortnite.

A Fortnite régebben még az egyértelmű győztese volt a Battle Royale-oknak. Minden top streamer kipróbálta magát a Fortnite világában és gyakorlatilag ha Battle Royale jött szóba, akkor mindenki a Fortnite felé fordult. 2021-ben viszont két másik játék is kinőtte magát ebben a kategóriában. A Warzone és az Apex Legends is volt, hogy egyértelmű győztesnek látszott, de mint kiderült könnyedén megtudnak egymás mellett élni és sokszor váltogatják egymást, már ami a nézőszámokat és a játékosállományt illeti. A év végi adatok láttán viszont kiderült, hogy 2021 sem volt sokkal másabb, mint az eddigi évek, ugyanis ismét a Fortnite lett magasan az elsőp, már ami a nézett órák számát illeti, mögöttük a Warzone és utána az Apex Legends áll:

Majd 1 milliárd órát nézték a Fortnite-ot a Twitch felhasználói, míg a Warzone "csak" 850 milliót, az Apex Legends pedig 700 milliót szedett össze. Ami a teljes képet illeti, a Fortnite a 4. lett, a Warzone a 7. míg az Apex 9. Mindez azt jelenti, hogy a Fortnite és a Warzone is lejjebb csúszott egyel 2020-hoz képest, az Apex viszont 4 helyet lépett előre.

Egyértelműnek látszik tehát, hogy a három Battle Royale játék könnyedén, harmóniában megél egymás mellett, ha pedig valahol új Chapter vagy szezon érkezik, akkor egyértelmű nyertessé is válhat pár hétig. Kíváncsian várjuk, hogy tud-e valaki még újat nyújtani ebben a kategóriában, vagy a következő években is ez a triumvirátus uralja a BR-ek világát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!