FalleN és FNX új csapata már együtt streamelget egy házból

FalleN és FNX új csapata már együtt streamelget egy házból

Sok helyen hívják utolsó táncnak a projektet, bár nincs sok hasonlóság a '90-es évek Chicago Bullsa és eközött.

Összeállt a régi-új brazil csapat, amelyről hónapok óta lehet pletykákat hallani. Továbbra sem kötötték őket össze egy szervezettel sem, bár nemrég FalleN meglátogatta a Fluxo gaming házát, ahol a szervezet alapítójával, Nobruval is találkoztak - erről a játékos testvére, Marcelo Toledo tett ki Instagramra egy képet.

FalleN új projektjében újra együtt játszhat FNX-szel és ferrel, akikkel 2016-ban két Majort is nyert. Rajtuk kívül boltz és a FURIAból távozó VINI csatlakozhat a csapathoz. A felállás létezésére további bizonyítékot jelent FNX tegnapi streamje is, amiből kiderült, hogy egy Sao Pauloi házban tartózkodnak mindannyian jelenleg.

A csapatot a médiában gyakran az "utolsó tánc" jelzővel illetik, ami a dokumentumsorozat óta kicsit rojtosra lett használva már, mindenre rásütik. Ezesetben meg aztán tényleg semmi alapja nincsen ennek a párhuzamnak, hiszen Michael Jordan és a Chicago Bulls története eredményekkel járt, nem haverokkal és partikkal. Nyertek három bajnokságot egymás után, Jordan visszavonult, de másfél év után visszatért és nyertek még három címet zsinórban. Ezzel szemben a brazilok nyertek két Majort 2016-ban, erősek voltak még 2017-ben is, és azóta folyamatosan esnek visszafelé mindenféle szervezeteket romokba döntve (Luminosity, SK, MIBR) úgy, hogy semmi esélyük nincs a top 20 közelébe kerülni 2022-ben, mert azóta teljesen új dinasztiák emelkedtek fel és dőltek romba, miközben a játék is rengeteget fejlődött.

Fontos különbség még a két történet között, hogy Jordan és társai nem lettek másfél év alatt jelentősen rosszabb játékosok, míg ugyanez FalleNékről nem mondható el. Továbbá a Bullsnál nem cseréltek ki két kulcsfontosságú játékost jelentősen gyengébbekre, míg a brazilok esetében coldzera és TACO - talán a két legfontosabb ember - nem térnek vissza ezúttal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!