FalleN és coldzera újra együtt játszhat?

FalleN és coldzera újra együtt játszhat?

A Jaxon riportja szerint régi-új brazil csapat keresi szíve orgját. Jelige: "Que ota?"

FalleN és coldzera újra egy csapatban játszhatnak, ráadásul teljesen brazil felállással - jelentette tegnap a Jaxonon Zain Merchant és Christian Slot. Értesülésük szerint jelenleg szervezetet keresnek, de elsősorban azzal a Complexityvel szeretnék folytatni, ahol coldzera hónapokon át játszott beugróként.

A Jaxon szerint coldzera szerződése a tegnapi napon lejárt a coLnál, tehát szabadon igazolhat bárhová. Egy hétvégi Rush B Media-riport szerint FalleN (és Stewie2k) is távozhatnak a Liquidtől, de a brazil játékosnak érvényes szerződése van legalább az év végéig. Steve "jokasteve" Perino, a Liquid menedzsere azt nyilatkozta, "100%, hogy ezzel a felállással fejezzük be az évet", tehát nem várható ennél hamarabb a FalleN–coldzera-projekt indulása. Egyelőre nem tudni, kik lehetnek a csapat további tagjai.

A Complexity reagált a Jaxon jelentésére. Ebből az derült ki, hogy a szervezet - ami néhány hét alatt elengedte a teljes CS:GO csapatát - több lehetőséget is vizsgál a 2022-es felállás kapcsán. Bár a riport erről nem szól, az egyik ilyen opció minden org számára a HLTV top 10-ben szereplő és eladósoron lévő Copenhagen Flames-ötös lehet - állítólag 500 ezer dollárért kínálják őket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!