A Liquid sem ússza meg a cserét, leléphetnek a Major bajnok játékosaik

A Liquid sem ússza meg a cserét, leléphetnek a Major bajnok játékosaik

2022-ben a Liquid felállása is alaposan megváltozhat.

Jobb ha megszokjuk, hogy az elkövetkező hetekben, talán hónapokban is, minden a cserékről szól majd. Már így is beindultak a mozgolódások, most pedig vége lett a Majornek, ami újabb löketet adhat sok csapatnak és/vagy játékosnak is. Itt is van erre az első példa, egyes források szerint hamarosan új játékosok után kell néznie a Liquidnek.

Profi csapatok, ahol minimum jó eséllyel számíthatunk cserékre

Ha hihetünk a rushbmedia forrásainak, akkor a Liquidnél két fő távozik majd a kezdő felállásból. Pechükre talán pont a csapat két legjobb, legfontosabb embere, akiket nehéz lesz pótolni. A kiszivárgott információk szerint a csapat AWP-s irányítója, Gabriel "FalleN" Toledo és az entry fragger és gyakran másodlagos AWP-sként is üzemelő Jacky "Stewie2k" Yip önszántukból hagyják majd el a csapatot.

Stewie2k tervei felől semmit se hallani, esetében talán még a VALORANT is valós esély lehet. FalleNről viszont kiderítették azt is, hogy feltehetőleg valamilyen brazil felállással szeretne majd visszatérni. Azonnal eszünkbe is juthat coldzera, aki koránt sem biztos, hogy a Complexity játékosa lesz januártól, de a brazil CS-ről most általánosságban elmondható, hogy mindenhol vannak tehetséges játékosok, a teljes ötösök azonban sehol sem működnek.

Lehet, hogy FalleN lesz az, aki kicsit megkavarva a brazil állóvizet (MiBR, GODSENT, Furia, Team One) összeránt majd egy szupercsapatot, ami aztán újra SK és LG magasságokba emelkedhet? Illetve mi lesz a Liquiddel? Mi lesz Stewie2k-val? Sok a kérdés a cserék körül, de ha valamikor, hát most sok a lehetőség is. Nem csak az amerikai térfélen, de Európában is sok üres pozíció nyílt már meg vagy nyílhat még meg.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen bejelentések záporoznak majd felénk a télen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!