Olyan cserét tervezhet a Vitality, amitől apEX is csak a fejét fogja

Olyan cserét tervezhet a Vitality, amitől apEX is csak a fejét fogja

Ti örülnétek ennek az új Vitalitynek?

Már-már szabályszerű, hogy Major után beindulnak a cserék, a legnagyobb csapatok között is. Hiszen mindenki egy Major tornára készül a legjobban, annak van a legnagyobb presztízsértéke, egy csalódást keltő eredmény vagy egy Majorön felfedezett fiatal tehetség pedig bármikor megkavarhatja a top csapatok felállását is.

Most is erre számítunk, annyi különbséggel, hogy sok csapat meg sem várta a Major végét. A Spirit máris széthullott, a Complexity is, a FunPlus Phoenix is, az Astralis pedig bejelentette, hogy legkésőbb 2022-től már biztosan nem erősíti családjukat Magisk, dupreeh és Zonic sem.

A dánok nem bízták a véletlenre, máris megtalálták a trió utódját, Magisk, dupreeh és Zonic jövőjéről azonban nem árultak el semmit. Egyedül a dán edző törte csak meg a csendet, ő is csak annyit közölt Twitteren, hogy esze ágában sincs még visszavonulni.

Most a Vitality csapatáról érkeztek hírek. A franciák a PGL Major top 8-as mezőnyéből estek ki, miután 0-2-re kikaptak a második negyeddöntőben a NaVitól. Francia források szerint, ez a Vitalitynél is keresztbe tett, az ötös nem marad együtt 2022-ben, sőt, már azt is tudni vélik, hogy kik távoznak és kik érkeznek a helyükre.

Ha hihetünk a 1pv forrásainak, akkor a csapat edzője, XTQZZZ, Kyojin és shox is búcsút int jövőre a Vitalitynek, helyükre pedig Zonic, Magisk és dupreeh érkeznek majd. A francia felállás ezzel megborulna, helyette egy EU mix jönne létre, angol csapatkommunikációval és persze óriási reményekkel.

A Vitality lehetséges 2022-es csapata

  • Dan "apEX" Madesclaire
  • Mathieu "ZywOo" Herbaut
  • Kévin "misutaaa" Rabier
  • Peter "⁠dupreeh⁠" Rasmussen
  • Emil "⁠Magisk⁠" Reif
  • Danny "⁠zonic⁠" Sørensen (edző)

Ne feledkezzünk meg azonban arról sem, hogy sok példát láttunk már az ilyen projektek bedőlésére. A 2018-as FaZe, a tarik és Stewie-féle MiBR, de a Cloud9 sokféle szedett-vedett felállásait is ide sorolhatnánk. Hiába volt impozáns a névsor mindegyik esetben, a csapat sehogy sem állt össze.

Reméljük a Vitality esetében más lesz a helyzet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a borítóhoz használt kép forrása: twitter.com/acoRCS

Kövess Minket!