Hirdetés

Amouranth arra kéri a Twitchet, hogy ne titkolják el a kitiltások okait

A streamer szerint ezzel a platform még saját magán is tudna segíteni és megelőzné a pletykákat, melyek ártanának a lila oldal hírnevének.

Hirdetés

Egy ideje már változtatott kitiltási "szokásain" a Twitch, tavaly augusztus óta ugyanis tudatják már a bannolt tartalomgyártókkal, hogy mely streamen követtek el szabálysértést és hogy mennyi ideig tart a kitiltásuk. Azonban hogy mik a pontos okok, arról továbbra is titkolózik a platform - és ebben kéri Kaitlyn "Amouranth" Siragusa a Twitchet, hogy ne maradjon így.

Véleménye szerint az oldalnak változtatnia kéne a viselkedésén, illetve sokkal egyértelműbbnek is kéne lennie, amikor az eltiltott streamerek tiltásairól van szó, mert a jelenlegi rendszer szerinte nevetséges.

"Azért csinálják, mert nem akarják, hogy ha esetleg tévednek, te jogosan fel tudj miatta háborodni. Nem szeretnék a saját szabályaikért vállalni a felelősséget."

Hozzátette, hogy amikor ő kapott kitiltást előző év vége felé közeledve, napokat töltött el azzal, hogy rájöjjön, pontosan melyik cselekedete nem felelt meg a Twitch Felhasználási feltételeinek, illetve előzetesen nem is értesítették őt arról, hogy amit csinál, az szabályellenes.

"Nem tűnt úgy, mintha kedvelnék a madármaszkos ASMR-streamemet." - mondta Amournath, miközben épp az egyik klipjét mutatta meg, melyben egy galambmaszkban tartott ASMR-streamet. "De ezt nem mondták meg. Akármit is csinálok, magamnak kell rájönnöm, hogy szabályos-e, amit csinálok. Egy kicsit ironikus is a helyzet, mert ott a Dead or Alive, bikinis nők vannak benne, a GTA-ban pedig sztriptízesek is táncolnak, gyakorlatilag a kinézetük miatt tárgyiasítják a nőket, de ez a platform szerint teljesen rendben van. Ha viszont egy valódi nő csinálja ugyanezt, az már probléma és tiltás jár érte."

Az azonban valószínűtlen, hogy ha nem változtat ezen a szokásán a Twitch, az távozásra bírja a 28 éves nőt, főleg azok után, hogy az év elején arról nyilatkozott, hogy az energiát a streameléshez főleg abból nyeri, hogy sokaknak nem tetszik, amit csinál.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Detrix 3 hónapja
  "Mert ami a játékokban van az fikció, te meg valódi k******va vagy." Még ha szebben is tálalná a twitch, megnézném a reakcióját.
  0 0 Válasz
 • Arpadhero 3 hónapja
  Nem sűrűn szoktam kommentelni, de e mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Nem értem az olyan embereket, mint a szóban forgó "hölgy". Értetlenkedik, hogy bant kap, mert olyan platformon k_u_r_v_á_l_k_o_d_i_k, ami alapvetően gamingre van kitalálva. Az ilyen típusú "hölgyek" mi a frászkarikáért nem mennek át onlyfans-re vagy pornhubra és teszik fizetőssé a tartalmat? És akkor azt csinál és annyi ruhában/ruha nélkül, amit akar.
  0 0 Válasz
  • AndyAoki99 3 hónapja Arpadhero
   Na, ez az... Egyetértek.
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés