Hazatért a Complexity, ma debütál az új csapat

Hazatért a Complexity, ma debütál az új csapat

A Funspark ULTI Finalsön láthatjuk először a legújabb NA CS:GO csapatot.

A pletykák ismét beigazolódtak, NA-csapattal tért haza a Complexity - jelentette be a szervezet tegnap este. December közepéig még a Copenhagen Flames dán felállását szerették volna leigazolni, előrehaladott tárgyalások folytak erről, de végül ez az üzlet kútba esett, mert állítólag néhány játékos túl magas fizetést próbált kisajtolni Jason Lake-ből. Így végül kénytelenek voltak más irányt választani, ez lett az Extra Salt megmaradt játékosainak kombinálása a Liquidben kegyvesztetté vált Grimmel és a FURIAban még tavaly nyáron kispadra taszított juniorral.

Az új projektről Graham Pitt, a Complexity CS:GO csapatának menedzsere árult el további részleteket a HLTV-nek. Ebből kiderült, hogy sokféle elképzelés közül esett a választásuk végül a most bejelentett ötösre, az érvek között pedig sokat számított, hogy jó a csapat kémiája, Észak-Amerikában tudnak dolgozni a játékosokkal és fiatalok. Megemlítette, hogy az előző felállásukkal is azt tervezték, a tengerentúlra költöznek majd, de ez az elmúlt két év eseményei miatt nem történhetett meg.

Az új Complexity ma délután debütál a Funspark ULTI Finalsön a Gambit ellen. Eleve vannak fenntartások, hiszen az Extra Salt legjobb játékosa, oSee már a Liquidben játszik, de külön problémás lesz, hogy JT nem tudott a csapattal tartani Európába vízumproblémák miatt. Ennek ellenére ő fog játszani a 15:00-kor kezdődő mérkőzésen, bár a pingje közel sem lesz optimális NA-ből.

A Complexity felállása a következő lesz 2022-ben:

Johnny "⁠JT⁠" Theodosiou
Justin "⁠FaNg⁠" Coakley
Ricky "⁠floppy⁠" Kemery
Paytyn "⁠junior⁠" Johnson
Michael "⁠Grim⁠" Wince

Tiaan "⁠T.c⁠" Coertzen (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!