Új játékot jelentett be a Blizzard!

Új játékot jelentett be a Blizzard!

Új játékot készít a Blizzard, ami nem WoW, nem Diablo és nem is Starcraft.

Nem gondoltuk volna, hogy ennyire erős lesz január utolsó hete, pedig máris jött két örömteli bejelentés, amiknek szinte minden gamer örül. Az egyik, hogy az EA és a Respawn három új Star Wars játékon is dolgozik, ráadásul három különböző stílusról van szó. A másik pedig, hogy feléledt a Blizzard, bejelentették legújabb játékukat.

Ha szigorúan vesszük, nem láttunk új játékot a Blizzardtól 2016, vagyis az Overwatch óta. Azóta csak DLC-k és újrakiadások jöttek ki a brigád műhelyéből, inkább kevesebb, mintsem több sikerrel. Most azonban végre elindult valami, bejelentették új játékukat, ami nem csak hogy teljes értékű játék lesz, de egy teljesen új IP, egy teljesen új világban.

Márpedig, ha valamiben nagyon erős a Blizzard, akkor az a semmiből felhúzott új, lélegzetelállító világok. Legújabb címük egy survival, azaz túlélőjáték lesz, PC-n és konzolokon. Az első artok alapján a fantasy és a modern világ keveredhet majd benne, de messzemenő következtetéseket ne vonjunk még le, nagyon messze még a megjelenés vagy egyáltalán az, hogy mozgásban láthassuk a programot.

Sajnos nem árultak el több részletet a játékról, egyedül az biztos még, hogy a fejlesztés egy korai szakaszában járnak, jelenleg is munkatársakat keresnek a projekthez.

Ne felejtsük el, hogy pár napja a Microsoft dollármilliárdokért vásárolta fel az Activision-Blizzardot, vagyis ez lehet a cég első minden elemében új játéka, aminek munkafolyamatát már az MS felügyeli majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!